PDA

Zobrazit v plné verzi : Nábor

marsupilami
28.09.2013, 16:48
Předem se omlouvám že sem takhle "neoprávněně" píši.

Hlavní důvod toho že sem píši je z důvodu již uzavřeného náboru. Vím co si asi říkáte.... Co to sem píše... ? Co to dělá... ? O co se snaží... ? Čeho si myslí že tím dosáhne ... ? ... No tak abych se k tomu tedy konečně dostal :D

Chtěl bych se dodatečně přihlásit kvůli náboru na "náboráře" protože mi admin hakumanatatu sdělil, že se nikdo nevybral. ( poslední mšsice jsem nesledoval dění na webu, což je velká škoda)

Takže tady něco málo o mně ;)

Ahoj, jmenuji se Petr a bydlím v Plzni, za chvíli mi bude 14 let. Mé koníčky jsou převážně PC a hudba. Minecraft jsem dříve hrál velmi, ale jak komunita na serveru ( Minesis ) upadala, zhoršovala se, přestalo mě to bavit ( Tímto nemyslím nikoho konkrétního a ani nemám v nejmenším úmyslu nikoho urazit. ) Dal jsem si tedy od Minecraftu poměrně dlouhou pauzu, řekněme nějaký ted půl rok (na serveru jsem hrál přibližne 1,5 - 2 roky takže si ho pamatuji od jeho skoro nejútlejších začátků ) Ale teď se mi zdá, že do jde zase trochu nahoru. Ale to trochu odbíhám od věci :D Ale tak tedy hlavní pointou tady tohoto příspěvku je, že bych se chtěl přihlásit na "náboráře". Vím, kdo jsem byl atd. ale časy se mění a lidi také ( v mém případě doufám, že k lepšímu :D ). Ale zkusme nechat minulost minulostí :D To co vám mohu jako případný "náborář" nabídnout je toto : Dokážu napsat smysluplný a obsáhlý příspěvek, řekl bych že dobře gramaticky ovládám český jazyk (to je to co v poslední době u hráčské komunity celkem postrádám ), jsem přátelský, ochotný pomoci atd. No myslím že mě všichni "dobře" znají :) S pluginami a celkově s minecraftem mám veklou zkušenost . :) Nick ve hře : MarsupilaamiCZ

Neberte prosím tento příspěvek jako nějaké dolézaní nebo jakkoliv tomu chcete říkat. Jen bych byl rád kdyby jste si to přečetli. Jen na závěr bych chtěl dodat že na jiném minecraft serveru jsem nikdy nehrál jen na nemesisu , později Minesisu, myslím si že tento server je velmi profesionálně řízený a je vidět že na "vyšších místech" nejsou žádní amatéři (opravdu nechci podlézat). Doopravdy jsem se do této chvíle s lepším Minecraft serverem nesetkal.

Toť vše, přeji příjemný den.

MarsupilaamiCZ :huu:

marsupilami
10.03.2014, 21:29
Ahoj, sice nevím, proč toto téma není stále ještě uzamknuté, ale chtěl bych napsat svůj názor. Když jsem toto oznámení psal, žádný nábor nebyl, a když jsem pak viděl ten like od Jinda a falkyna... myslel jsem si, že nějakou malou šanci mám. Když mi tu asi týden nikdo neodpověděl, napsal jsem Palanovi přímo ve hře, řekl mi že mi zhruba za asi 2 týdny řekne, jak se ohledně této žádosti rozhodli. Pak když, jsem se dočkal odpovědi, jsem se dočkal jen odpovědi s obsahem, že někdy v lednu bude nábor... teď zhruba o 2 měsíce později se konal ( což nikomu nevyčítám ) ! No, žádnou funkci v A teamu jsem neobsadil.... ale co stejně už se to nijaknezmění. Pro mě celkem tyto dva liky celkem znamenali, ale když je rozhodování je na A teamu, kteří mě asi nemají rádi z dřívějších dob ( alespoň si to myslím ) nemám žádnou šanci. Berte toto oznámeníjak chcete a budu rád za odpověď. Díky, MarsupilaamiCZ Jestli nechcete, neodpovídejtemi, stejně Vaši odpověď tak nějak tuším :D

Palan
10.03.2014, 22:58
Ahoj,
je mi líto, že jsi nebyl vybrán, ale nemůžeme přijmout někoho na určitou pozici bez náboru jen na základě žádosti na foru (dost lidí na nábor čekalo a nemůžu přijmout někoho jen proto, že ostatní čekají a on napíše na forum) - z náborů je tradice a nechci, aby si hráči mysleli, přijímáme nějaké kamarádíčky - proto je ca 2x ročně vyhlašován nábor.
Nábor se opravdu původně plánoval na konec ledna, ale bylo dost problémů s minecraftem 1.7 a pak se dost dlouho připravovaly PVP areny, takže se vše muselo posunout (19. ledna jsme vydali na facebooku prohlášení ohledně náboru) - to je k těm termínům.

A teď co se týká náboru. Po uzavření žádostí si všechny žádosti projdu a vyřadím nesmyslné žádosti (hráči co mají nahráno třeba 30 hodin, co se nechovají slušně ve hře (nadávky, urážky hráčů) apod.). Pak probíhá hlasování admin teamu; hráči jsou mnou rozděleny do 2 skupin (ca 50 : 50) podle toho, jak hodnotím jejich přihlášku, ale hlavně aktivitu ve hře, jejich chování, jak moc jsou samostatní či naopak obtížní (řekněme skupina DOBRY a SPATNY).
Členové admin týmu poté hlasují (mohou hlasovat pro kohokoli z náboru, přičemž mohou ale nemusí přihlédnout k mému rozdělení skupin). Většinou se bere ohled na to, jak se daný hráč chová za poslední 1/4 rok (tedy špatná minulost neznamená, že bude automaticky vyloučen! Lidé se mění a dospívají).
Jakmile skončí hlasování, podívám se na výsledky (nejen počet hlasů, ale i kdo pro koho hlasoval - aby se nedohodlo třeba 5 členů týmu a všichni hlasovali jen pro 1 eventera) a vyhodnotím hlasování. Zde beru opět v úvahu to počáteční rozdělení do skupin.

Pokud je vybrán hráč, kterého jsem předtím dal do skupiny "SPATNY", projednává se znovu, zda opravdu tohoto hráče přijmout (protože se mne nelíbil) - toto se letos provádět nemuselo, ve skupině SPATNY byli opravdu nevhodní kandidáti, kteří sice splnili požadavky náboru, ale ve hře jejich přístup a chování není 'OK'.
Pokud naopak nějaký hráč ze skupiny "DOBRY" získá 0 hlasů a já ho chci do týmu, snažím se zjistit proč - toto je třeba právě z důvodu, který uvádíš-> kdy by členové týmu neměli rádi někoho kvůli jeho rok staré minulosti (projednají se problémy co měl, nesympatie, atd atd.)

Nevím co dál k tomu výběru napsat. Vždycky se někomu může zdát neférový, ale nějak se noví členové vybrat musí. Snažím se dohlížet na to, aby byl výběr férový a dělat maximum pro to, aby všichni z týmu kdo hlasují promysleli všechny možné kandidáty; ze 49 přihlášek jsme kvůli kapacitě mohli přijmout jen 5 lidí (to je jen každý desátý!).

marsupilami
11.03.2014, 19:40
Děkuji za odpověď, tohle jsem sice nečekal (popsání celého náboru), ale děkuji :D Tomuhle tématu, už chybí už asi jen lock ne ? :)

Coshboyak
12.03.2014, 00:29
Tak teda lock :D