Zobrazit v plné verzi : problem s pripojenim
mam taki problem už asi mesiac mi nejde pripojit sa k MInecraftu. načita mi to na 86 a stoji to tam hoci aj hodinu hoci aj po reštartu PC dufam že ste mi nezmazali projekt co robim v pušti mam v tom vela prace ale jednoducho sa neviem dostat k hre ! prosim poradte nečo
mam taki problem už asi mesiac mi nejde pripojit sa k MInecraftu. načita mi to na 86 a stoji to tam hoci aj hodinu hoci aj po reštartu PC dufam že ste mi nezmazali projekt co robim v pušti mam v tom vela prace ale jednoducho sa neviem dostat k hre ! prosim poradte nečo
Zkus nejdříve tento postup: http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/whitelist/
Od verze 1.6.2 je nový launcher. Pokud tam nemáš projekt, tak mi napiš sem a nahrajeme to nějak ze zálohy.
diki už to ide a este je na mieste:)
diki už to ide a este je na mieste:)
Ok, dej sem kdyžtak ještě link na mapu na ten projekt. Ať víme o co se přesně jedná :D
ten projekt už mam povoleni je to piramida v rezidencii ramesova_hrobka už si tam bol je tam aj socha bludisko ... :) už idem pracovať na okrašleni vonkajšieho priestoru
ten projekt už mam povoleni je to piramida v rezidencii ramesova_hrobka už si tam bol je tam aj socha bludisko ... :) už idem pracovať na okrašleni vonkajšieho priestoru
Ok, já jen jestli to náhodou není v seznamu budov ke zbourání. Takže ok a zamykám :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.