Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Ban ;)

gaffacCZ
30.08.2013, 19:11
Dobrý den chci se jen zeptat proč mi Krakono dá ban za nadávky na Server, nechápu na server jsem neřekl nic jen jsem se snažil říct že dávat Event (který by jsem si rád zahrál) o prázdninách od 18:00 je blbost každý neni o prázdninách od rána do večera na počítači a lidi co chodí z venčí třeba v 19:00 nebo 20:00 si taky chtěj zahrát event. Klidně mi ten Ban nechte. (ban na 7dní za spam ohhh GG) Byl to jen návrh protože mě to docela štve že jsem ten event prošvihl. ;) gaffacCZ !

Krakono
30.08.2013, 19:23
Ahoj! Tento BAN byl za spam ve hře (nadával jsi že jsou autoeventy na hovn*, eventy jsou na hovn*), předtím jsi sprostě nadával, za čož jsi automaticky dostal wanr od serveru. Přičemž jsem Ti jasně vysvětlil že kdyby jsi hrál častěji, tak by jsi věděl, že je tu nejvíce lidí kolem 15 - 18 hodiny, poté je tu tak 10 lidí (záleží na počasí). Pokud vím, tak to není toto není tvůj první prohřešek, tak buď rád, že to není delší. Pěkný den Krakono

Screeny:

http://nemesisup.cz/files/975/gaffaccz-1.png

http://nemesisup.cz/files/975/gaffaccz-2.png

gaffacCZ
30.08.2013, 19:25
To zní fér ;) Dík že jsi mi to vysvětlil ;)

Palan
30.08.2013, 19:25
Já bych mu to dal na dýl, když si vemu, kolik dalo zprovoznit ty autoeventy práce ... :D Buď rád že banoval jen Krakono

Krakono
30.08.2013, 19:35
To zní fér ;) Dík že jsi mi to vysvětlil ;)

A co by jsi na tom chtěl ještě více vysvětlovat?

Výčet z pravidel MC serveru: Zákaz spamu, vulgarismu, rasismu a projevů extrémního nacionalismu.

Citace z pravidel celého projectu nemesis:

13. **HRÁČ JE POVINEN CHOVAT SE KE VŠEM OSOBÁM SPRAVUJÍCÍM SERVER (Majitel, Admin, GM,...) SLUŠNĚ A S RESPEKTEM! *
Hráč je za své jednáni, to co řekne a napíše, zodpovědný sám a je si tímto plně vědom všech dopadů, které toto jednání na jeho hru na tomto serveru může mít.
(Zkrátka chovejte se slušně a s úctou, ke VŠEM ve hře a můžete očekávat slušné, solidní a vstřícné jednáni jak hráčů tak samozřejmě i Admina, GM a ostatních, kteří se vám snaží pomoci)

Takže buď rád, že nemáš delší BAN.

Krakono
31.08.2013, 12:54
Takže asi můžu lock, čekal jsem na vyjádření a ono nic :) :lock: