Zobrazit v plné verzi : Western kde je ?
Ahoj co se s tim projektem stalo ? Meli ja shako a kubis jsme KOUPENOU resku v pousti 300x300 za 3000 dolaru meli jsme to schvaleny tak kam se podela neni tam nic zadne stavby co jsme postavili zadne zarovnani ani ta reska uz ne tak mi reknete kam se podela, vrat te ji kde byla a tech veci co jsme tam meli to nemuzete jen tak vymazat resku a nikomu o tom nerict to fakt nechapu proste vzmazete resku a nikde nic. I na dyn mape jsou jeste videt baraky kdy sla. .:nastvany:
FcelkaMaia
08.08.2013, 13:11
Ahoj, proběhla demolice.
Res. velikosti 300x300, kde byla zastavěna plocha přibližně 100x100.
Důvody:
Proběhla čistka mapy od nedokončených projektů vlastněných neaktivními hráči.
K možnosti náhrady se vyjádří jiní. (Já osobně si o tom myslím své, rozdělat projekt, odejít a po x měsících si vzpomenout.)
PS: čistky od nedokončených projektů probíhají aby se předešlo přeplněnosti mapy nedostavěnými stavbami, či stavbami proti pravidlům což by vedlo k nutnosti častého resetu mapy mapy.
FcelkaMaia
08.08.2013, 13:40
Je to už mnohem více než měsíc, co byla stavba odstraněna. Ale věřím, že jsi "furt" ve hře.
Ahoj, jenom pár faktů proč jsem souhlasil se zbouráním: projekt byl povolen více než před 1/2 rokem a za tu dobu na residenci 300*300 byly postaveny asi 4 stavby a nezabíraly ani 1/2 residence. Od dubna tam byly cedulky (poté co někdo umístil ticket) aby si to jako majitel dostavěl. A když jsme začali koncem června čistit mapu kvůli 1,6 abychom nemuseli dělat wipe kvůli nedokončeným stavbám, které zabírají místo, zkontrolovali jsme a) kdy se naposled na resce něco dělo b) kdy byl majitel naposled online. A zjistili jsme, že se na residenci už několik měsíců nic nedělo. To je důvod proč jsem zbourání Fčelkovi povolil.
P.S. Rozestavěné resky aktivních hráčů, nebo těch co napíšou na fórum, že potřebují na 2 měsíce někam odjet, se samozřejmě nebourají. Pokud se ale na tak velké residenci nic několik měsíců neděje, tak jí odstraníme, aby měli příležitost aktivní hráči. Nicméně, v případě že svou stavbu dokončíš, tak garantuji (pokud to není cobble nebo dřevěná budka samozřejmě) že na serveru zůstane navždy!
tak jste to mohli zmensit na 100x100
tak jste to mohli zmensit na 100x100
Pokud máš zájem, tak ti ZDARMA můžeme residenci 100*100 poskytnout a až bude zastavěna, rozšířit ji.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.