PDA

Zobrazit v plné verzi : Unban MC - durex22 - ,,telehack, podvod"

Paswi
25.05.2013, 16:36
Dobrý den,

chtěl bych napsat tuto žádost o unban z důvodu, že jde o character, na kterém jsem dosti intenzivně pracoval.
Tudíž začal bych s tím, že vám povím, jak to bylo. (Jen, abyste si to nevykládali špatně, tak nechci házet vinu na nikoho jiného, vím, že jsem se dopustil ohromné chyby já). Ano, byla zde skákačka, u které byla obrovská gold odměna a bratr jí začal využívat a říkal mi, že to nikdo nehlídá a předal mi na flashdisku "EmuHacker" a řekl mi, jak se teleportovat vč. souřadnic, tak jsem to samozřejmě udělal a okamžitě u mě byl GM a dostal jsem ban, jelikož sledoval více účtů z mé IP adresy, což pravděpodobně viděl bráchu, který ban na účtu nemá, ale schytal to můj shaman.
Nyní bych se chtěl obhájit. Jako obhajobu bych chtěl užít Vašeho soucitu, který doufám, že u mého případu použijete. Přeci jen jedná se o mého shamana, na kterém je více, než 10d played a mám tam HC gear, na kterém pracuji intenzivně vždy, když dojdu z práce už nějaký ten pátek. Myslím, že trest jsem si z minimální části alespoň trošku odpykal (Jsou to 2 týdny). Byl bych rád, kdyby se trest alespoň snížil na další 2 týdny, nebo by se dal rovnou unban. Popř. bych se spokojil, kdybyste z důvodu banu oddělali slovo ,,Podvod". Jsem ochoten si zaplatit za to klidně i dvojnásobnou částku NC. Ještě jednou děkuji za přečtení tohoto tématu.

s přáním hezkého dne,
Paswi.

clean
25.05.2013, 16:59
predpokladam, ze jde o Anathemu, tak si musis napsat sem http://forum.project-nemesis.cz/forumdisplay.php?118-Unbany tady je pouze minecraft sekce