PDA

Zobrazit v plné verzi : BAN - bohus39

JJohn
17.05.2013, 18:35
Dobrý den,

žádám o BAN pro hráče bohus39 a prosím o navrácení ukradeného z důvodů:

1) Nadávky v chatu (jen tak z 'KAMARÁD'ele)
http://nemesisup.cz/files/public/2013-05-15_18.14.06.png (chtěli jste direct, ne?)
2) Ukradení cizích (mých a Drxchajových) věcí ve hře(spadli jsme z výšky při prozkoumávání jeho resky, kam nám ON SÁM povolil home, a Drxchajovi build). Vím, že už se to řešilo, a odezva byla 'vyřešte si to mezi sebou', ale prosím vás, abyste se nad tím ještě jednou zamysleli.

Bohus má inteligenci houpacího koně , takže věci nevrátí, ani kdybychom mu za ně zaplatili. Navíc, dřív, když psal do chatu o pomoc, tak jsem se mu i snažil pomoci(sice neúspěšně, ale s dobrou vůlí :-D ) a následně mi i ukázal svoji resku, když jsme tam byli. Potom mi začal jednou nadávat, a já jsem se jen zeptal, co jsem mu udělal, on že nic. :sokovany: :sokovany: :sokovany: :sokovany: :sokovany: :pistol: :blabla:

Pro stížnost 1) Mám důvod v pravidlech Projectu číslo 11, a pro číslo 2) též v pravidlech Nemesisu v čísle 14 (není snad způsobení škody ukradení věcí, pro které jsem se HNED vrátil, a které bych MĚL možnost vzít zpět, kdyby mi je nevzal on?).

Abych vše ještě uvedl na pravou míru, uznávám, že jsem se po sebrání věcí naštval, vzal jsem si vajíčka, a začal ho bombardovat, ale tím jsem mu žádnou škodu neudělal, navíc má maso. :-D Potom na mě on vzal lávu, a zničil mi i jedinou věc, co mi zbyla(dia chestplate). Potom jsem se mu snažil to vrátit, ale jen jsem mu lávou zalil home.

Pokud jste dočetli až do konce, děkuji, a prosím, abyste svoje rozhodnutí ještě zvážili.

S pozdravem

JJohn

clean
18.05.2013, 11:09
Jak jsem jiz rikal ve hre, tak tohle se neresi... pokud by vas nalakal do resky s pvp a tam pak zabijel, tak je to samozrejme neco jineho. Mas to same jako, kdyz pujdes tezit a nekde spadnes... muze ti to sebrat zombik atd. Co se tyce bohuse bude upozornen a pokud se nadavky budou opakovat ve vetsi mire (staci pak screen) dostane adekvatni postih.