Zobrazit v plné verzi : Residence
Dobrý den,
chtěl bych zažádat o velkou residenci (žádný rozměr nepřesáhne 100 bloků )
Na místě právě stojí malá residence "as", ale dojednám přemístění.
Dynmapa: http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=6&x=-173.62500000000009&y=64&z=-1219.6875
Předem děkuji
Dr. Xawerius Chaj
Dobrý den,
chtěl bych zažádat o velkou residenci (žádný rozměr nepřesáhne 100 bloků )
Na místě právě stojí malá residence "as", ale dojednám přemístění.
Dynmapa: http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=6&x=-173.62500000000009&y=64&z=-1219.6875
Předem děkuji
Dr. Xawerius Chaj
Až bude sjednáno přemístění residencí (tj. majitel residence osobně napíše moderátorovi případně ji sám zruší), které brání Tvé zamýšlené residenci, vyznač body, připrav $ a kontaktuj moderátora ve hře. Btw. co tam bude stát?
Chceme si udělat s kámošema vesnici, kde budeme bydlet, udelat tam Iron Golem farmu a podobně.
O přemístění už máme dojednáno, jenom si majitel musí zrušit stavbu a pak zruší i residenci.
Jernom bych se chtel zeptat, jestli bychom to mohli udělat ještě větší. Problém je malá reska hráče "spuke," která tam stojí. Přitom jsem ho tam už dlouho neviděl a nevím, jestli tu ještě bude hrát (naposledy se přihlásil v listopadu minulého roku).
Byl by problém residenci odstranit?
Jernom bych se chtel zeptat, jestli bychom to mohli udělat ještě větší. Problém je malá reska hráče "spuke," která tam stojí. Přitom jsem ho tam už dlouho neviděl a nevím, jestli tu ještě bude hrát (naposledy se přihlásil v listopadu minulého roku).
Byl by problém residenci odstranit?
Pokud je na residenci jakákoli stavba, tak to problém je. Hodně hráčů tu hraje třeba 2 měsíce, pak si dá pauzu a za nějakou dobu sem zase na nějaký čas zajde. Maximální velikost je 150*150 s tím, že až to bude zastavěno, bude možné další rozšíření.
Je tam malý výtah, takže se asi budeme muset uskrovnit.
Děkuju
Residence hráče "spuke" je vymazaná, takže residence bude okolo 100x100
Primary Selection point:
x:-100
y:20
z:-1187
Secondary Selection Point:
x:-199
y:120
z:-1270
Peníze mám.
Děkuju
pokud tedy jiz nic nebrani residenci, tak povoleno :lock: ve hre si rekni moderatorovi az si vyznacis body napr. vlnou
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.