PDA

Zobrazit v plné verzi : Města

Corpus
02.05.2013, 18:14
Ahoj, chtěl bych jen připomenout že jste říkali, že na konci dubna budou zase povoleny nová města sám už město mám ale podle mě si myslím že to plánuje dost lidí tak o tom popřemýšlejte
Corpus

Palan
03.05.2013, 08:42
Ahoj, chtěl bych jen připomenout že jste říkali, že na konci dubna budou zase povoleny nová města sám už město mám ale podle mě si myslím že to plánuje dost lidí tak o tom popřemýšlejte
Corpus

Nevím odkud tu informaci máš, ale ke konci dubna jsme žádosti o města neslibovali. Pokud vím, tak jsem někdy v půlce dubna říkal, že zhruba za měsíc. Vzhledem ke spuštění PVP serveru - http://minecraft.project-nemesis.cz/pvp/ - kde hraje plno hráčů ze survivalu, vidím povolení žádostí nejdříve na KONEC KVĚTNA. Je to hlavně z důvodu, aby se nyní mohli plně věnovat rozvoji svých frakcí na PVP a až budou frakce dost silné, budou si moct na chvíli odskočit na survival a stavět.

Corpus
03.05.2013, 17:16
No víš něco říkal haku (teda myslím) že se teď budou povolovat města říkal to asi v březnu. Ale mě je to jedno jelikož své město mám chtěl jsem jen aby i ostatní hráči mohli mít i své město

Troysl
03.05.2013, 17:30
Drahý Palane, http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/nova-mesta/ zde je jasně napsané, že další žádosti budeme povolovat nejdříve koncem dubna. Takže myslím, že by bylo vhodné to znovu posoudit. Máš to tam černé na bílém. A ten příspěvek jsi psal dokonce ty sám! Takže Corpus má tuhle informaci od tohohle příspěvku. Já si to pamatuju, protože jsem tenkrát odstoupil a teď už jenom čekám, až se žádosti znovu otevřou...

Palan
03.05.2013, 18:37
Přesně jak píšeš (a já jsem psal) - nejdříve koncem dubna. To neznamená, že jsme slibovali že v dubnu města povolíme...

Jak jsem psal výše - projednáme podmínky a nová města povolíme nejspíš koncem května (takže žádosti cca od poloviny května).

Ashley
03.05.2013, 18:39
Odkdy "Další žádosti o města budeme povolovat nejdříve koncem dubna" znamená že se koncem dubna budou povolovat nový města?

Je to tam snad někde přesně napsaný? Jediný co tam je napsaný je, že nejdříve koncem dubna se začnou povolovat nový města, což taky se může podle tohodle začít povolovat třeba i za rok v srpnu. Nikde tam není přesně stanovený datum, jen že dřív jak koncem dubna to nebude.

Troysl
03.05.2013, 21:34
Ashley ty abys jednou nemela nejake pripominky co?! To ze ty si nes zalozit mesto neznamena, ze.to musis.kazit ostatnim takovyma pripominkama... Koncem dubna.je koncem dubna. K tomu datum nepotrebujes. Ocekava se, ze kdyz se napise koncem dubna, tak se opravdu mysli koncem dubna a zacatkem kvetna. Ale tak kazdy ma na vec jiny nazor a pohled...
Btw: prominte za tecky mezi slovy. Pisu na mobilu

Ashley
03.05.2013, 22:01
Ano, koncem dubna je koncem dubna za předpokladu že by psal "koncem dubna se budou povolovat města" o čemž jsi ty mylně přesvědčen že napsal.

Ale on v tomhle případě napsal že máte očekávat nejdříve koncem dubna, což znamená že to může být úplně kdykoliv když to splní podmínku že to bude po konci dubna.

Palan
04.05.2013, 00:34
Ashley ty abys jednou nemela nejake pripominky co?! To ze ty si nes zalozit mesto neznamena, ze.to musis.kazit ostatnim takovyma pripominkama... Koncem dubna.je koncem dubna. K tomu datum nepotrebujes. Ocekava se, ze kdyz se napise koncem dubna, tak se opravdu mysli koncem dubna a zacatkem kvetna. Ale tak kazdy ma na vec jiny nazor a pohled...
Btw: prominte za tecky mezi slovy. Pisu na mobilu

Přesně kvůli tomu, že jsme očekávali tyto "připomínky" kdybychom dali termín KONEC DUBNA, jsme napsali že to bude NEJDŘÍVE koncem dubna (tedy může to být koncem dubna, v květnu ale teoreticky i v červnu!!!). Bohužel ani to nepomohlo a zase je tu topic se šíleným množství odpovědí...
Jak jsem psal výše, žádosti otevřeme za ca 14 dnů (ca = ZHRUBA, tedy nemusí to být přesně za 14 dnů ode dneška!) a město, které vybereme vyhlásíme koncem května. Myslím si, že k tomu už není co dodat a proto tento topic zamykám... :lock: