Zobrazit v plné verzi : Dlouhé stahování Spoutcraft Launcheru
Zdravím
Po dlouhé době jsem si řekl, že bych se přišel podívat na server jak to probíhá. Stáhnul jsem si váš Spoutcraft Launcher a Javu 7 spustil launcher zadal Login a začaly se stahovat data už to trvá skoro 5 hodin a pořád to tahá není to nějaké divné ? nemohl by někdo ze složky appdata zabalit složku .spoutcraft a uploadnout někam ?
Diky
Edit: Když se dívám do složky .spoutcraft co přibývá tak jsou to věci ve složce /logs/spoutcraft_2013-04-21.txt
pokud to furt stahuje dokola, tak smaz .minecraft a .spoutcraft (zalohuj screeny atd.) melo by se to pak stahnout normalne ono to nic nestahuje, ale sekne se to
EDIT: to co pribyva je jen zaznam o problemu...
Smazal jsem .miencraft smazal jsem .spoutcraft a restartoval pc spustil spoucraft a zase stejný problém stahlo to 28MB a dále to cpe <43MB do logs
Stáhni minecraft.project-nemesis.cz/spoutcraft.jar a soubor dej do %APPDATA%/.spoutcraft/bin/ a zkus to spustit
Tak jsem to tam vložil po spuštění Spoutcraftu se mi v levo už ukazuje muj skin a správně vyplňuje můj nick ale pořád to nejde dále načítá to dlouho a zapisuje pouze do logs
A máš zaškrtlou verzi lates nebo recommended?
http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/aktualni-verze-launcheru/ máč to tahle?
Jestli ti to nabíhá dlouho tak musíš chvíli vydržet než se ti to vše udělá a to trvá tak cca 10 minut
čekám tak hodinu a pořád nic zase to samý načítá to potom do souboru /logs/.......txt
Tak koukni do toho logu, co ti to tam píše za error. Už pracujeme na novém launcheru
V tom logu jsou samé cheking :
2013/04/21 17:08:25 [INFO] Checking MD5 of gbuffers_weather.fsh. Expected MD5: dae00787524ce2d7976e671e84a088dc | Actual MD5: dae00787524ce2d7976e671e84a088dc
je toho cca 800 000 řádků :)
Večer až budu mít ntb, tak snad nahraju novou verzi launcheru
Z webu stáhni nový launcher.
Když to bude psát že je moc nový a že bys to neměl stahovat, tak je to jen proto, že je nově zkompilovaný.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.