Zobrazit v plné verzi : Stížnost na Padoucha_
Zdar lidi Padouch mě zabanoval na celou hodinu jen kvůli tomu že jsem psal do shopu tohle: Ve městě New_Empire jsou stále k prodeji parcely 15x15 21x21 a 25x25 !! Zájemci /tell Corpus Napsal jsem to tam každé 2 minuty a prostě šup ban. Prostě zneužívá svých pravomocí a mě to štve žádám o to aby se poučil .Prý že spamuju i když se normálně snažím prodat parcely v mém městě ! Děkuji Corpus
Teď mě odbanoval ale ať zbytečně nedává bany
Moderátoři mají určitou volnost v tom, za co dávají ban. Padouch určitě nikoho nechtěl poškodit a asi mu přišlo že to na ban je.
jak říká Qentus.řekl jsem vám dávat reklamy můžete.......ale ty jsi to tam psal každých 10 sekund....nezapoměn že chat tam není jen pro tebe,lidi si tam píšou a ty jim tam hážeš furt reklamu.řekl jsem vám to jasně:reklamu ano ale ne pořád dokola...to je spam.každej to chápal jen ty ne a to jsem tě několikrát varoval a i hráčům to lezlo krkem.Ban jsem tě dal a hned jsi dostal unban jako upozornění.Buď to omez nebo to příště bude bez unbanu.je to hra pro více hráčů ne jen pro tebe....viz pravidla
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.