Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Ostrov Přátel

Ilidienes
06.04.2013, 10:52
V první řadě bych jsem se chtěl omluvit, jestli je to ve špatné "sekci"

Zdravím, Ilidienes

Administrátoři chtěl bych poprosit o vytvoření "Ostrova Přátel", rád si stavím veškeré stavby. (Maják, Důl, Hl.Baráček, Zahrádka se skleníkem apod.) .
Nemám rád ty stavby krychliček, né že bych chtěl někeho urážet, ale "Minecraft" hraji rád jako návrhář domů (ať už to jsou moderní či staré domy).
Ostrov bych chtěl někde v moři, aby byl vyplněný celý až od spodu (takže aby to nebylo tak moc náročné tak od nějakého ostruvku ), tvar a vzhled bych jsem si už udělal. Na DynMapě jsem si takové místo našel " 2324,65,3715 "

Co Vlastně Požaduji (Potřebuji svolení)?
- GM (Admina MC), který by mi pomohl vytvorit ostrov [Dočetl jsem se že mohu pouze 30x30x30, jiný způsob je se domluvit na "Minecraft Forum"]
- Rezidenci zatím pouze pro mne [Kamarádi by přisli za mnou až bych měl postaven ostrov a Hl.Baráček #min. 2 hráči#]
- Povolení o stavění větší stavby než 30x30x30.
- Dohodnutí se na CENĚ (nevím jestli realné peníze nebo pouze ve hře)

Asik vše, Děkuji všem Administrátorům že semnou zahazují svůj drahý čas, omlouvám se ještě jednou jestli "Téma" nepatří do téhle "Sekci" !!!

falkyn
06.04.2013, 13:43
- GM (Admina MC), který by mi pomohl vytvorit ostrov Ostrov si musis postavit sam od dna az na hladinu. Stavat mozes začat az ked ti povolime residenciu takze pošli odkaz na dyn. mapu kde by to malo byt a velikost. Potom sa mozme dohadovat o cene a či to vobec povolime.

(nevím jestli realné peníze nebo pouze ve hře) -> Samozrejme penize v hre.
http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?16994-Vzor-n%C3%A1vrhu-stavby-residence-na-serveru = vzor ziadosti o resku.

clean
06.04.2013, 18:44
jen bych chtel upozornit, ze residenci lze udelat pouze ctverec/obdelnik... jinak pro zacatek povolujeme max 150x150 (pozdeji lze zvetsit), tak si to nejak vymer a dej sem screen pak uvidime