PDA

Zobrazit v plné verzi : Helper

Troysl
30.03.2013, 18:48
Zdravim,
Vim, ze ted neni zadny nabor, ale ja uz na serveru pomalu nemam co delat. Rad bych se proto stal clenem admin teamu jako helper... Ve hre vidim, ze se hraci kolikrate ptaji, jestli nekdo pomuze a ja se vzdy portnu, ale pomoci nedokazu, protoze nemam napr lwc prava atd... Proto bych chtel byt na tomhle serveru helper a pomahat novackum/starym hracum...
Neco o me:
Je mi 14 let a chodim na Purkynovo Gymnazium ve Straznici. Jsem z jihovychodniho kraje. Zkusenosti s pluginy, jako jsou lwc, ban, kick, myhome, herochat atd mam... Pracovat v tymu umim celkem slusne. Se zadnym modem at uz soucasny nebo minulym jsem problem nemel a nemam.
Jsem si vedom toho, ze to nejspise nema cenu, ale i tak se hlasim. Chci aby jste vedeli, ze jsou i lide, kteri jsou ochotni pomahat drhym i kdyz neco naprikald stavi tim, ze prerusi stavbu a jdou prvne pomoci... Ve hre byvam kazdy den tak 1-3 hodiny a pokazde vidim, ze nejaky mod je budto afk, nebo napise pockej... Ja takovy nejsem...
Rozhodnete se jak bude chtit, ale prosim, opravdu zvazte mou nabidku. Takovych jaky jsem ja moc neni ;)
Omlouvam se, ze v tomhle prispevku chybi hacky a carky, ale pisu to pres mobil a hacky se pisi blbe. Take se omlouvam za pripadne chyby.
S pranim hezkeho zbytku dne Troysl

K4M1L
30.03.2013, 19:20
Mám ten pocit, že tuhle žádost už ti jednou zamítli. Je to pár dní zpět. Proč to děláš? Tvého zájmu si samozřejmě všichni váží, ale počkej si na nábor. Nebo to beta testování o kterém mluvil Q

Troysl
30.03.2013, 21:45
Ano to je pravda... Porad rikate, ze mam pockat na nabor, pricemz nabor je jednou nebo dvakrat do roka a reknu ti, ze do dalsiho naboru ktery bude kdovi kdy, se mi moc cekat nechce. Jednim z duvodu, proc mou zadost predtim zamitli byl taky ten, ze se hledali eventeri a developer a ne helperi a modi... Proto to zkousim ted ;) jsem rad, ze si toho vazite, ale pribrat jednoho dva nocacky mimo nabor taky neuskodi. To take doda odvahu druhym, aby to zkusili budto v naboru, nebo jenom tak a vedeli by, ze kdyz jste prijali uz nekoho mimo nabor, tak ze maji vetsi sanci... Je to takove povzbuzeni pro ostatni, ze stat se clenem admin tymu neni nedosazitelne... Ale jak jsem psal, chtel bych Vam moc pomoci a byt helperem...

Palan
30.03.2013, 22:33
Počet moderátorů a helperů je v současné době dostatečný. Nábory jsou zde kromě doplnění A-teamu také proto, abychom se několikrát do měsíce nemuseli zabývat žádostmi tohoto typu. A to si nepřej zažít, co by se stalo kdybychom tě teoreticky přijali na základě této žádosti. Začal by spam fóra i hry v tématu "já chtěl být taky helper ale čekal jsem na nábor" atd.
Tedy hlavní důvody proč pořádáme nábory jsou dva:
- nábory pořádáme když je potřeba doplnit admin tým
- nábory pořádáme proto, aby měl každý stejnou šanci se představit a požádat o místo (tedy aby to nebylo "kdo si napíše dřív na fórum ten to dostane")

Troysl
30.03.2013, 23:21
LNojo, ale kdy bude dalsi nabor? Kdyz modi jsou porad stejni a vsichno hraji, nikdo nezbyva a neni potreba doplnit admin team. Z toho plyne, ze nabor take uz nemusi byt nikdy... A z toho druheho duvodu.... Kdy byl takovy naposledy?

Troysl
30.03.2013, 23:44
Zeptam se tedy jinak; kdy bude dalsi nabor, aby meli vsichni stejne podminky?

K4M1L
30.03.2013, 23:52
LNojo, ale kdy bude dalsi nabor? Kdyz modi jsou porad stejni a vsichno hraji, nikdo nezbyva a neni potreba doplnit admin team. Z toho plyne, ze nabor take uz nemusi byt nikdy... A z toho druheho duvodu.... Kdy byl takovy naposledy?
Tobě vůbec nejde o pomoc serveru, že? Chceš jen funkci abyses mohl předvádět... Verdikt padl. Až bude potřeba někoho nabrat, tak bude nábor. Čti forum. :lock: