PDA

Zobrazit v plné verzi : Pomoc s novým serverem

Troysl
30.03.2013, 08:10
Zdravím,
mám jeden návrh: Vím, že připravujete nový RPG PVP sever, a tak bych Vám chtěl nabídnou svou pomoc. Hlásil bych se jako pomocník při výstavbě města nebo radnice atd... Poté bych (kdyby jste mi to schválili) být helperem/stavitelem na novém serveru....
Tohle je pouze moje nabídka a vím, že to asi nepřijmete, ale chtěl jsem, aby jste věděli, že existují i lidi, kteří chtějí pomoci...
S pozdravem Troysl

Qentus
30.03.2013, 09:42
90% staveb, které chceme mít při spuštění serveru je hotovo - zbylých 10% snad dodělají stavitelé
Zbytek toho, co je potřeba, může dělat jen ten, kdo má přístup k souborům a databázi, což jsem já.

Podle úspěšnosti serveru určitě budeme informovat o případném náboru nebo tak.

A pokud chceš pomoci, tak se (až to oznámíme) přihlaš do uzavřeného beta testování a pomož nám vychytat začáteční mouchy

Troysl
30.03.2013, 11:37
Aha, takže server bude co nevidět spuštěn, když je téměř vše hotovo... A to beta testování oznámíte na stránkách nebo kde? A asi ještě nevíš, kdy to tak bude co?

Qentus
30.03.2013, 11:42
Jak jsem psal v minulém topicu, nechci říkat žádné datum.

A ikdyž je hotovo 90% staveb tak furt je toho ještě hodně potřeby vymyslet, naklikat, nastavit.

A informovat budeme na stávajícím webu, popř. později na FB stránce

Troysl
30.03.2013, 11:44
Aha, dobře díky ;)
Doufám, že ten beta test bude co nejdříve, a že mě vezmete ;) A taky doufám, že bude do nového serveru nábor...

Qentus
30.03.2013, 11:49
No, může to být celé propadák. Když na serveru bude 5 lidí online tak nemá cenu dělat nábor

Troysl
30.03.2013, 11:50
Ale tak co víš, třeba o to bude velký zájem... Dobrodružství, války... :D Už se těším