Zobrazit v plné verzi : Návrh - čištění světa
Tejpan77_cz
28.03.2013, 21:51
Ahoj, koukal jsem na dynmapu a vedšinu lidí co tam má rezidenci neznám (na serveru jsem každý den).
Pro to mne napadlo že by se mohl vyčistit svět (pozemky, města, atd. by zůstaly, tedy by byly presunuty world editem, mc editem do nového světa).
Na stránky by se napsalo : kdo na forum nenapíše že chce nechat rezidence o ně příde.
to samé by se dalo udelat s netherem, alemspon by byl na 1.5.
Kdybych na okamžik dal bokem celkovou náročnost na čas a zamyslel se nad důvody, tak je to stejně proti mým zásadám.
Když koukneš jinam, tak mají úplně rozkopané mapy, krátery po TNT atd.
U nás to kontroluje Údržba takže bych řekl, že je to celkem OK.
A navíc k čemu by pak byl MP minecraft, když by ta mapa byla prázdná?
A dále ne každý hraje aktivně - vrátí se třeba po měsíci a byl by bez baráku.
Nevím, proč bychom měli čistit svět, když všechny stavby splňují pravidla. Cobble stavby, plošiny z hlíny na skalách, atd. má na starost údržba (Dada93, Fcelkamaia) a svou práci náležitě plní. To, že někdo hrál třeba před 1/4 rokem a dal si pauzu neznamená, že mu smažeme residenci s jeho domem.
Wipe netheru a normálního světa se v dohledné době NEPLÁNUJE - proto jsou zřízeny světy na těžení /jak klasický kde můžeš těžit rudy, tak nether svět, kde můžeš najít glow a quartz/ - tyto světy se několikrát měsíčně obnovují. Chceme zachovat současnou mapu co nejdéle, už jenom proto aby se k nám hráč třeba po roce přišel podívat a zavzpomínal jak tenkrát stavěl tu či onu stavbu...
Pokud však najdeš obrovské residence s rozestavěnými stavbami, cobble stavby či jiné podivnosti, neváhej a nahlaš je přes příkaz "/ticket TEXT" a moderátoři či údržba se na to podívají.
Tejpan77_cz
28.03.2013, 22:23
Byl to jen návrh :)
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.