Corpus
28.03.2013, 18:50
Ahoj vím že teď není žádný nábor ale chtěl bych být na serveru alespoň něco když už na něm hraju tak dlouho tak vás prosím o Chatmastera
Věk : 12
Nick ve hře : Corpus
Jsem ve hře okolo 2-3 hodin denně (jsem tu víc jak lachim16 :D )
Hraju na serveru od verze 1.8 a stejně tak dlouho hraju Minecraft
Info o mě : Jméno Marek Zeman, bydlím v Ústeckém kraji v obci Evaň ( Stejně jako Coshboy a sumaster ) ,chodím na školu v Libochovicích Jan.E.Purkyně
I když to není potřeba postupně se doučuji pluginy a RS obvody
Spolupracovat v týmu umím a dokážu vyslechnout někoho kdo potřebuje pomoct třeba nováčkům a td. Někomu už sem dělal i resku a pak mu ji předal, patří mi město New_Empire je zatím ve výstavbě ale parcely se prodávají, problémi nemám s žádným modem myslím že akorát tucnik mě nemá moc v oblibě ale jinak se snažím být na serveru užitečný
díky za to že jste se na to podívali Corpus
Ps: Prosím hlavně to nezamítněte kvůli tomu že není nábor nebo že mám malý věk nikdo nemůže za to kdy se narodil.
Věk : 12
Nick ve hře : Corpus
Jsem ve hře okolo 2-3 hodin denně (jsem tu víc jak lachim16 :D )
Hraju na serveru od verze 1.8 a stejně tak dlouho hraju Minecraft
Info o mě : Jméno Marek Zeman, bydlím v Ústeckém kraji v obci Evaň ( Stejně jako Coshboy a sumaster ) ,chodím na školu v Libochovicích Jan.E.Purkyně
I když to není potřeba postupně se doučuji pluginy a RS obvody
Spolupracovat v týmu umím a dokážu vyslechnout někoho kdo potřebuje pomoct třeba nováčkům a td. Někomu už sem dělal i resku a pak mu ji předal, patří mi město New_Empire je zatím ve výstavbě ale parcely se prodávají, problémi nemám s žádným modem myslím že akorát tucnik mě nemá moc v oblibě ale jinak se snažím být na serveru užitečný
díky za to že jste se na to podívali Corpus
Ps: Prosím hlavně to nezamítněte kvůli tomu že není nábor nebo že mám malý věk nikdo nemůže za to kdy se narodil.