PDA

Zobrazit v plné verzi : Chatmaster

Corpus
28.03.2013, 18:50
Ahoj vím že teď není žádný nábor ale chtěl bych být na serveru alespoň něco když už na něm hraju tak dlouho tak vás prosím o Chatmastera
Věk : 12
Nick ve hře : Corpus
Jsem ve hře okolo 2-3 hodin denně (jsem tu víc jak lachim16 :D )
Hraju na serveru od verze 1.8 a stejně tak dlouho hraju Minecraft
Info o mě : Jméno Marek Zeman, bydlím v Ústeckém kraji v obci Evaň ( Stejně jako Coshboy a sumaster ) ,chodím na školu v Libochovicích Jan.E.Purkyně
I když to není potřeba postupně se doučuji pluginy a RS obvody
Spolupracovat v týmu umím a dokážu vyslechnout někoho kdo potřebuje pomoct třeba nováčkům a td. Někomu už sem dělal i resku a pak mu ji předal, patří mi město New_Empire je zatím ve výstavbě ale parcely se prodávají, problémi nemám s žádným modem myslím že akorát tucnik mě nemá moc v oblibě ale jinak se snažím být na serveru užitečný
díky za to že jste se na to podívali Corpus
Ps: Prosím hlavně to nezamítněte kvůli tomu že není nábor nebo že mám malý věk nikdo nemůže za to kdy se narodil.

Coshboyak
28.03.2013, 21:17
Budu dělat, že mi nevadí, že zmiňuješ ve veřejném topiku od kuď jsem. A také přidám pár důvodů.

Napsal jsi, že to nemáme zamítnout kvůli dvoum věcím, který jsou dost hlavni. Nedávno byl nábor měl jsi napsat tam.
Nikdo nemůže za to kdy se narodil, ale bohužel věkové omezení je z mého pohledu dost podstatný problém.

Takže já toto téma lockuji. Kdybych Q chtěl napíše. :)