PDA

Zobrazit v plné verzi : Nábor 23.2.

Qentus
23.02.2013, 14:36
Hledáme Eventery a Developera. Pokud si myslíte, že můžete přispět i jinak, nevadí když napíšete.

Přihlášky piště zde do topicu.

Požadavky jsou zde http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?24147-Velk%C3%BD-n%C3%A1bor-24-7 - je to starší ale moc se toho nezměnilo

Troysl
23.02.2013, 15:07
Pokud si myslíte, že můžete přispět i jinak, nevadí když napíšete.
Dobře, tak já bych chtěl přispět jako helper... (popřípadě moderátor)
1. 14 let (vím, že požadavek je 15, ale jsem hodně schopný)
2. Minecraft hraju tak 2 až 3 roky
3. zkušenosti s pluginy (lwc, residence, myhome, kick, ban, atd..) mám slušné
4. ve hře jsem většinou každý den (pokud nejsem na horách atd) tak 2-3 hodiny
5. minecraft premium bohužel nemám
6. něco o mě: Jsem z jihomoravského kraje. Purkyňovo Gymnázium Strážnice-zde studuji... Na mc nemesis hraju myslím od verze 1.1 i teď. Zkušenosti "jeden tým" mám a se žádným modem ať už bývalým či stávajícím jsem problém neměl... Ve hře docela dost radím a snažím se pomáhat.
7. přistup na forum mám
*Ano vím, že server momentálně má helperů/modů dost, ale už kolikrát se stalo, že ani jeden nebyl online nebo byl afk (hodně dlouho... Kdo pak má radit a pomáhat? Já, který jsem online hlavně ráno, kdy nebývá online žádný mod/helper...
Proto se ucházím o tuhle pozici... Možná bych šel i na eventera ale moc neumím s redstonem a nevím, jestli bych něco vymyslel... Ale jsem rád že jsem se mohl přihlásit...

Děkuji za možnost se přihlásit a prosím, aby jste mne nezamítli jenom proto, že nemám 15 a že se ucházím o helpera a né o eventera...
Děkuji, s pozdravem Troysl

Padouch
23.02.2013, 15:15
nerad zasahuji do přihlášek ale MODů máme ted dost navíc nutnost je věk 15 a více.
Hledá se Eventer a Developer.

Eventer
Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- schopnost pracovat v teamu
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum
- Kreativita - schopnost vymyslet a poté zrealizovat event. Důležitá je schopnost pracovat s redstone obvody na výborné úrovni - bez nich se eventy neobejdou
- trestní bezúhonost-Ban, případně problém s někým v A-teamu
Co bude takový eventer na serveru dělat?
- Náplní práce Eventerů bude pořádání eventů. Podle počtu eventerů budu požadovat 1-2 eventy týdně od každého.

Od Eventerů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.

Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.

Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jaké nápady máte na eventy, co byste chtěli dělat
- A dále můžete napsat něco o sobě

Developer
Napište co umíte. Nejdůležitější je Java a nejlépe i nějaké znalosti Bukkitu (na úrovni kodu)

Troysl
23.02.2013, 15:33
ano padouchu, já vím že modů je dostatek... Já se také hlásím na pozici helpera i když je nejdůležitější eventer. Vím že server postrádá eventery... Ale já jsem kolikrát online a žádný mod ani helper nejsou... hlavně v sobotu a něděli ráno, kdy se spousta lidí na něco ptá a helpeři zde nejsou... já ano a proto se jím chci stát...

Padouch
23.02.2013, 15:34
helper je MODerátor nováček....to znamená že časem se z něj stane MODerátor...navíc nemá skoro žádné pravomoce.Pokud není nikdo z teamu online mají možnost se zeptat na foru či webu.

Ted je na prvním místě Eventer a Developer

ato93
23.02.2013, 17:22
-pozícia: Eventar
-20 rokov
-pohlavie: muž
-Volám sa Martin - nick - ato93
-Minecraft hrajem od Beta 1.6.6 (celkom dlhá doba)
-online som raz do týždňa (hlavne preto, lebo na servery je nuda) no offline som asi každý deň (väčšinou v CREATIVE riešim niektoré veci, hlavne ako robiť "zakazane" na serveroch, aby to bolo v súlade s pravidlami, ale venujem sa aj jednoduchému a zložitému RS)
-nie, premium nemám
-niektoré nápady som tu už písal ( za pripomenutie by snáď stálo EVENT: postav a vyhraj - kde by sa súťažilo o najkrajši dom, alebo labyrint, alebo mechanizmus)
-niečo o mne? no... mám rad pivo. O pozíciu uchádzam preto, aby sa dostalo trochu kreativity aj hráčom. Mám rád zložité mechanizmy z RS. No... študujem učiteľstvo fyziky a technickej výchovy. To znamená, že neviem dopredu určiť kedy a ako dlho budem na servery. Mám v hlave kopec nápadov, na kratochvíle, ( činnosti ktore nemajú žiaden prospech, no rýchlejšie zbehne čas) a na aktivity (tuším tomu hovoríte EVENTY). Zaujíma ma verejna mienka hráčov o jednotlivých bodoch servera ( napríklad, aký EVENT by ste uvítali). Som drzý a arognatný ku hráčom, ktorí su neslušní a nevedia pochopiť, že musia počkať alebo že ich pripomienky su proste primitívne. Hráčom, ktorí majú v slovnej zásobe "prosím" a "ďakujem", dam aj enchantovaný armor. Mám 4 blomby a číslo topánok je 43. Asi všetko. Hej... mám rád pravidlá, ale neznášam šikanu a buzeráciu.
Za kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem.
ato93

marsupilami
23.02.2013, 19:34
EVENTER
-Věk: 13 let (Vím, že je to na Eventera málo, ale prosím neodsuzujte mně hned kvůli tomu, například o serveru toho vím dost, s RS umím. Tak Vás prosím aby, jste to aspoň zvážili.) :)
-Na serveru hraji cca 1,5 roku
-Nick na serveru: MarsupilaamiCZ
-Minecraft hraji 2 roky
-Ve hře jsem každý den, přibližně tak 3 hodiny denně
-S RS to celkem dobře umím.( a byl bych schpen příspívat zadarmo serveru materiálem, ale i dolallry)
-Zkušenosti s pluginy mám taky celkem dobré
-Nejsem vlastníkem Premium účtu :(
Moje nápady na Eventy:1. Pacman Event ! Kdo by neznal Pacmana... zkrátka budete postaveni do bludište a budete muset zbírat itemy a přitom čelit ,,hrůzostrašným" mobům ! :D
2.Minecraft IQ - otázky o Minecraftu nebo o serveru, na které se bude muset odpovídat v co nejrychlejším čase. :)
3.Dobývání Hradu - 2 týmy proti sobě. První tým co zničí hrad tomu druhému nebo zabije všechny protivníky vítězí
4.Najdi a přines. V nějakém velkém objektu budou rozmístěny itemy. Eventer řekne, který se má nejít a ten kdo ho najde nejrychleji a taky nejrychleji přinese eventerovi vyhrál !
5.Klasický parkour Event (nepůjde o dokončení ,ale o čas ve kterém trasu dokončíte)
6.Bludiště - Půjde o to ,že nebudete hrát v jednom ale budete muset utvořit týmy (1 tým= 2 hráči), jeden hráč půjde do bludiště a druhý ho bude ze shora navigovat. Ten tým který, to zvládne v nejrychlejším čase vyhrál
7.Klasický PVP event - 1 vs 1 v aréně. Hrát se bude stylem ,,play off" a ,kdo bude jako posledni tak vyhrál :D .
Něco o mně... ? - Jsem normální kluk co chodí do školy :D . Rád hraji Minecraft ale i jiné hry. Na serveru hraji přibližně rok a půl. Vždy sem tady byl spokojený. Na jiném serveru nehraji. S RS si myslím, že to umím celkem dobře.
Rád a pravidelně bych se zapojoval do tvorby Eventů, snažil bych se zapojit do každého, protože na serveru jsem skoro pořád. Tak Vás opravdu jen závěrem prosím, aby jste moji přihlášku zvážili.
Děkuji a přeji hezký den

MarsupilaamiCZ

ondrass
23.02.2013, 21:24
dobrý den, chtěl bych být eventer (nebo klidně něco jiného!!) jmenuju se: Ondřej Stehlík. nick: ondrass
1.věk:13 a půl... :( (vím že to je málo ale o tomhle serveru vím docela dost) (klidně budu i něco menšího třeba jako:správce chatu)
2. minecraft hraji už od bety
3. ve hře jsem furt (denně tak cca 4-5 hod.)
4. minecraft premium nemám :/
5. přístup na forum mám :)
6. umím pracovat v týmu :) :pivo:
7. v chatu se umím vyjadřovat
8. s redstonem umím dost! A už mam udělanej nový event pod názvem: Sestřel ho do lávy! :D A pak mam ještě jeden ale nevím jak to pojmenovat :D A ještě jeden s názvem: Souboj titánů :D (jména jsou nic moc, ale to se dá hned změnit :D )
9. něco o mě: bydlím v Úvalech (Praha-východ). Rád pomáham lidem a dělám s redstonem!! Mám docela dost přátel z admin týmu (Padouch_ , Dada93, Moucha a chci říct že tady ten server má nejlepší admini na světe!! a další...) :) (i normálních hráčů znám :) ). Prosím vezměte mě třeba jen na toho chat správce ;) !! Jen chci být v admin týmu!! Děkuji a pěkný zbytek dne!!! :) (jo a tenhle server hraji už asi 3 roky :D takže dost toho vím ;) a tenhle server je nejlepší!! jinej nehraju! ani nebudu!! děkuju za přečtení! A prosím berte mě jako že mi je 15 vím 13 a půl je málo ale jak jsem říkal vím o tomhle servru vím hodně!! :)
10. O co jde v eventu Souboj titánů? Udělají se dva teamy a každej z teamu bude mít jeden hrad. Každí hráč dostane brnění, krumpáč, meč a luk se šípy. A ti teamy budou proti sobě bojovat. :)

ato93
24.02.2013, 00:06
Že vraj tu môžem prispieť aj inak, tak ponúkam sa ako lacná pracovná sila. Nemusím byť nutne členom a-týmu. Chcem zlepšiť hrateľnosť na servery. Chcem byť užitočný hoci len dodávaním uhlia. Ako som písal v žiadosti, nie som na servery často, no môžem to zmeniť. Teraz naozaj nemám dôvod byť online (server mi nič neponúka, snáď okrem ťažobného sveta [chválim]). Ak by ste potrebovali pomôcť čo i len jamu vykopať, stači mi len napísať (ak nebudem mať v danej chvíli veľký ping) a ja prídem.
PS: už som to tu raz písal, keby ste to našli tak toto jednoducho ignorujte
S pozravom ato93

tucnik
24.02.2013, 11:22
Eventer
-Vek 14 vím že je to málo na eventera
- Nick je tucnik
- minecraft hraji už od bety 1.7.4 a na váš server jsem přišel ještě na staré mapě.
- ve hře jsem každý den asi tak 5-6 hodin
- jsem vlastníkem premium učtu
Moje nápady na eventy jsou takové mám jich v hlavě plno ... Napadl mě event z názvem "stronghold". V čem tento event spočívá? Hráči jsou rozděleny na dva teamy a každý team má svého krále a zbyli hráči stavějí nebo chrání. Mají zhruba půl hodiny na to aby našli poklad a postavili hradby a poté půl hodině se odendá bedroková zeď a muže se bojovat. Když se zabije první král je konec.
- takže něco o sobě: bydlím ve středočeském kraji, chodím ještě na ZŠ. Rád hraji na PC, mam hodné zkušeností s eventy, crafting my jde, s RS umím.

S pozdravem tucnik ..

s0uL.
24.02.2013, 16:41
Zdravím,tady je moje přihláška o post eventera na vašem serveru.

-věk:15
-můj nick: s0uL
-minecraft hraji už od verze beta 1.4..takže si myslím ,že mám dost zkušeností s minecraftem
-mc hraju každý den..akorát na váš server jsem přišel nedávno
-premium bohužel nemám :(
-nápady eventů mám plno..od různých skákaček,hledání pokladů,menší PvP souboje,turnaje,něco k přemýšlení,náhody a tak různě
-něco o sobě: podle mě jsem docela normální :D,pořád chodím na základku..nidky jsem na žádném serveru neměl problémy s hackováním,nadáváním nebo spamováním..na několika serverech jsem dělal admina,eventera,helpera a trochu málo i pluginmastera..takže mám zkušenosti s různými pluginy a eventy..relativně umím s redstonem,znám recepty..přiznám se,že se o lektvary moc nezajímám..takže jich umím jen pár..

s0ul :)

loupacek
25.02.2013, 07:58
Zdravim,
vím že žádost podávám uplne zbytecne, protože jsem zde ještě ani minutu nehral :D ale jelikož jsem byl vyhecovan spoluzakem tak tuto zadost podavam. Tímto by jsem se tedy rád uchazel o pozici eventera. A teď k samotným informacím o mě.
Jsem narozen v říjnu roku 1993. Tuto hru hraji od beta 1.1 nebo 1.2 tím už jsi nejsem úplně jisty, na multiplayr scéně se pohybují od verze beta 1.3. Premium account vlastním bohužel teprve rok. Ve hře mě hlavně zajímají rs obvody a velké stavby všeho druhu. Priznavam že na serveru nemohu byt tolik jako ostatní "závisláci" protože studuji 4. ročník průmyslovky. A ještě jsem nezmínil herní nick a to jest loupacek.
Doufam ze jsem nezapomel na nejake dulezite. infirmace, předem se omlouvám za chyby způsobené psaním z mobilu a přeji štěstí a hodně vytržených kostek vsem kdo jse hlasi.

clean
25.02.2013, 11:29
jen bych chtel upozornit, ze pokud se zaregistrujete 5 min pred podanim zadosti a ve hre jste ani jednou nebyli, tak je opravdu zbytecne zadost podavat

brky1
26.02.2013, 20:01
Takže .. zdravím, rád bych si vyzkoušel být Eventerem na vašem serveru. Admina jsem dělal a dělám. Na jiném serveru, pokud chcete důkaz, write me :)

Nick ve hře: Brky
Věk: 16
S redstonem umím, s pluginama také. Co se týče bukkitu, není nic co bych nezvládnul. Konec konců, vedu několik serverů. Pokud mi nevěříte, že ten na stránce jsem já, tak vám to můžu dokázat. Minecraft hraju celkem dlouho, mám koupený.

Jsem teď nějak ''vytížený'', takže se chci vrátit ke starému dobrému eventerovy, bohužel na mém serveru to nejde ... Pokud znáte ten pocit když přijdete na server a všichni na vás pokřikují, tak víte o čem mluvím. Pokud potřebujete vědět ještě něco, dejte vědět.

Co se týče minecraftu, mám ho prozkoumaný zkrz na zkrz (ještě jsem neviděl tu chaloupku těch čarodějnic, ale myslím že to vadit nebude :D)
Na fóru jsem Brky1. Kdysi jsem u vás hrál World of Warcraft na Anathemně, ale co napsat víc už nevím.

S pozdravem Brky.

Frovisovec
27.02.2013, 22:18
Eventer
-Jmenuji se Bráňa - Steel_Frovis in game
- minecraft hraji od verze beta 1.2
-vlastním premium účet
Mám zkušenosti ze serveru RoklinkyProduction a Eviouse kde jsem natáčel videa s touto skupinou a zároveň jsem dělal eventy. Na našem serveru jsem postavil hru s názvem Dominion - jestli někdo hraje LoL tak pochopí. Momentálně se věnuji Rs pro hráčské využití, jako jsou kompaktní dveře atd. Mohu také nabídnout nahrávání eventů a jejich střih/uload na youtube acc, mohlo by to přitáhnout lidi.
Něco o mně - Bydlím v Praze a chodím do sexty na místní gymnázium. Momentálně se začínám věnovat Java a C++ programování (mohl bych možná vypomoct, pokud bude třeba). Mám rád rock, dobré pivo, hezký holky :).

marzip
02.03.2013, 14:47
Eventer
- za měsíc 15 let
-Nick marzip
-na nemesisu hraji uz od 1.7 (mc jsem ale hrál už tu online alphu)
-nedávno mi došlo prémium
-na serveru jsem pres tyden do 30 min ale az na vijímky celý víkend non-stop
-Nápady: inspiroval jsem se pro obdobu COD modu Nazi zombies. Hráči by si mohli kupovat věci a odemykat lokace prostřednictvím /XP -(číslo) místo peněz.
Dále něco jako cave mayhem kde byste pluli na lodi do cíle jeskynním systémem.
Na verzi 1.5 by se dali dělat i dalši věci (prostřednictvím command blocků
-znalosti RS mám velké a umím craftit skoro všechno
-na závěr chodím na gymnázium do brna s vyznamenáním...
S pozdravem marzip.

Darkamzik
02.03.2013, 19:53
Uchazeč o místo: Stavitele

Darkamzik ve věku 23 let hrající MC pomalu rok a pár měsíců. Ve hře poslední dobou nejsem moc často, ovšem poslední dobou se mi zalíbil WE, tedy chtěl v tom stále tvořit (věřte mi, po stavbě dvou rozsáhlých hradů, mě nějak přešla chuť stavět ručně stavby větší o 40 kostek a víc XD). Nevlastním žádný premium účet.

Na tomto server jsem se přidal díky mého kamaráda, který chtěl si zahrát MC online. První dny jsem si hrával na bezdomovce v (asi) prvotním městě (které bylo zcela opuštěné) , pak jsem si koupil parcelu v městě blue a nakonec jsem zakotvil v městě England, kde jsem si svůj pozemek vykoupil za potřebný materiál na loď v tom městě. Po postavení mého domu jsem navrhl projekt na postavení kanalizacích pod městem. Vcelku se jednalo o rozsáhlý bludiště s překážkovou dráhou (a jednou tajemnou cedulkou). Pak jsem postavil sochy ve tvaru lektvaru, pvp hrad na kopci a nakonec kostel s pomocí Geryho. Po wipe jsem si postavil s Gerym hrad s vesničani (v tý době to bylo ještě IN) a dalšími věcmi. Nakonec jsem se uchýlil k novému Engladu, kde jsem navrhnul kostel. Dále jsem se pustil do hradu, kde mi pomáhal opět Gery. Stavba hradu byla rozsáhlá, ale nakonec se dokončil. Pak jsem se pustil do japonského hradu, kde jsem zjistil, že ač náčrtek z malování byl jen pár desítek pixelů, tak opak byl, že to byla safra velká stavba. Při tom jsem také dokončil Dvou obřích soch kober hlídající pyramidu u Egypta.

Co se týče komunikace, tak jsem nikdy nehledal problémy a pokud někdo potřeboval něco postavit, či zjednodušit, tak nebyl jsem proti, ale většinou jsem neměl moc příležitost. Ovšem mám sklony k vtipkování XD a když se najde příležitost a rád si prohlížím stavby druhých (to bohužel došlo k jedné nepříjemnosti, od které mám spadeno na jednoho bývalého z admin týmu, který před pár týdny odletěl do vzduchu se svým městem).

Chtěl bych se ucházet o post Stavitele a stavět stavby za pomocí WE (a tím prezentovat). Baví mě šperkovat detaily na menších stavbách (ovšem pokud půjde o sochu či něco většího, musím si to načrtnout do malování). Když je nápad tak mohu i udělat zajímavý event za pomocí RS (ovšem mé organizační sklony jsou mizerné, takže jsem nikdy nepořádal event na vlastní pěst). Možná jsem měl tuto přihlášku poslat dřív, kdy se ucházeli hráči o post stavitele, ale v té době jsem měl tu „danou nepříjemnost“, která mě dost odrovnala.

PS: Předem se omlouvám za svoji disklekcií s češtiny.

Zde jsou pár ukázek mých staveb.
Sochy hadů v Egyptě
http://nemesisup.cz/files/public/2013-03-02_19.14.55_s.png (http://nemesisup.cz/files/public/2013-03-02_19.14.55.png)
Kostel v Englandu
http://nemesisup.cz/files/public/2013-03-02_19.10.18_s.png (http://nemesisup.cz/files/public/2013-03-02_19.10.18.png)
Hrad v Japonsku
http://nemesisup.cz/files/public/2013-03-02_18.44.41_s.png (http://nemesisup.cz/files/public/2013-03-02_18.44.41.png)

Qentus
04.03.2013, 18:34
Nábor uzavřen. Krom developera který se může hlásit nadále. Vítěze oznámíme brzy.

EDIT: Vítězi jsou tucnik jako eventer a Darkamzik na post stavitele. Gratulejeme a zbytku přeji štěstí při příštím náboru