PDA

Zobrazit v plné verzi : Žádost o zvětšení mé residence ... Foy

hadrnaholi
17.02.2013, 21:19
Zdravíčko :)) Rád bych zažádal o zvětšení své residence .. o cca 10 blocku zapadne a 20 blocku severne a 30 blocku nahoru ...
btw ... zde přídávam obrazky z me resky:
2257 - to jest moje katedrála .. kde v truhle pod křížem ,která je veřejně přístupná nechávám jídlo a jednou týdně nějaké nástroje atd ..
jako ((boží dar))
2258 - a to je moje společenská mistnost , za kterou je chodba k farmám atd .. do budoucna ji chci zlepšovat...
2259 - muj sklad kde je od všeho něco .. pod ním je zvířeci farma .. atd...
2260 - vše je to v obrovké díře kterou jsem kopal SÁM !! xD je tam zatim dost místa ... ale nevím zatím na co to použít .. ale do budoucna snad nějaký ten vlak k exp. farmam .. (mám exp farmu se spidery, aj slime farmu ) VŠECHNO JE VĚŘEJNĚ PŘÍSTUPNÉ !! až tedy na farmu s vesničany .. pač se najdou závistivci kteří jsou schopný všeho ... :) jsme češi že ?

Tak chtěl jsem právě zažádat o zvětšení residence kvuli vylepšení katedráli .. která potřebuje věž ...

btw .. tady je celková rozloha mé residence ... za kterou jsem platil jako 100x100 .. stejně není ani tak velká ... jen bych ji chtěl zvětšít o pár kostek viz .. zelený rámeček ...

KDYKOLIV SE MUŽE KDOKOLIV PŘIJIT PODÍVAT !! /HOME FOY

hadrnaholi
17.02.2013, 21:21
btw .. tady je celková rozloha mé residence ... za kterou jsem platil jako 100x100 .. stejně není ani tak velká ... jen bych ji chtěl zvětšít o pár kostek viz .. zelený rámeček ...

2262

Coshboyak
17.02.2013, 21:52
Po domluvě ingame povoleno.