Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Změna nicku popřípadě nový účet

Tonda
04.02.2013, 10:35
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat, jestli by mi nešel změnit nic. Tonda (Antonín) je mé pravé jméno a já chci v minecraftu hrát pod přezdívkou. Proto se ptám, jestli by nešlo změnit z Tonda na Troysl.
Pokud to nepujde, založím si nový účet a Tondu nebudu používat a zadám na něm /unregister...
Díky Tonda

clean
04.02.2013, 10:56
je to z duvodu zakoupeni minecraftu? jinak zmenit nick nelze a musis vytvorit novy, ale chci duvod jelikoz pak si bude kazdy furt menit

Tonda
04.02.2013, 12:09
Ne, minecraft jsem si nekoupil. Je to z toho důvodu, že mi tento nick nevyhovuje a chtěl bych ve hře hrát s přezdívkou jako všichni ostatní... Ale taky Tonda se mě už nelíbí... Hrál jsem za něj také na 1.2.5 a teď znovu...

clean
04.02.2013, 18:21
po domluve teda povoleno, ale veci si prendas sam a pozadat moderatory pouze o prehozeni residenci... zaloz si ten novy ucet a do stejne ip napis, ze se jedna o zmenu povolenou pres forum

Tonda
04.02.2013, 18:28
A co residence jako jsou třeba Slaby_3 v obchoďáku a I jedna parcela v palet_town? To mám říct normálně modovi?A jinak díky moc... Ty residence svoje si dokážu přepsat sám pomocí /res give ;)

clean
05.02.2013, 12:25
vyreseno ve hre :lock: