PDA

Zobrazit v plné verzi : Problémy s launcherem Spoutcraft

hadrnaholi
03.02.2013, 19:39
Zdravíčko ... Mám takový problém , už od spuštění launcheru se mi nezobrazí ani správně viz -> 2248 , víc jak 1GB paměti mi nejde zvolit.
Pří hraní se mi to občas nehorázně seká , stačí se rychleji otočit o 180 a hrůza ... Až mě to někdy tak zagrybe že mi to hodí Out of memory .. Tak se chci zeptat jestli se stím dá něco dělat protože to je fakt příšerný , na stárem notebooku mi to šlo o dost líp ..
Teď mám intel core i5, 8Gb RAM , GeForce 610m 2Gb, Win 7 64bit , java nejaktualnější ver. 9 - update 13
Předtím jsem měl intel core 2 duo, 2Gb RAM, GeForce 7600GS 512MB, Win 7 32bit ... a Stím mě to šlo bezproblémově ...

Budu rád za jakoukoli pomoc , nápad či radu ... třeba jak zvětšit tu pamět z 1GB .. na starém launcheru jsem to udělal přes MODLOADER a šlapalo to bezproblémově .. .tady fakt nevím ...

clean
04.02.2013, 08:17
pokud mas grafiku prepinaci (hodil by se typ ntb), tak se ti neprepina a jede to na integrovane... musis to pustit pravym a zvolit vykonny graficky adapter(tusim, ze to tam je takhle)... mel jsem stejny problem

hadrnaholi
04.02.2013, 15:58
díky za pomoc .. už je to vyřešeno .. byla to moje blbost ... nevšiml jsem si že i když stahuji javu z orig. stránek a nechám to tam na tom přiblblým automatu co tam maj .. tak mě to automaticky instaluje 32bit javu ... Až teď jsem si všiml že tam mají manual intall 64bit .. a už to šlape jedna pohodička ...
Jako ten launcher se stejně neukazuje správně ... ale aspoň mě to nevyhazuje ze hry a neseká se mi to ..

Takže po prosím .. můžete tento topic klidně smazat dík ...