Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Whiter skeleton

Velemir
23.01.2013, 10:34
Ahoj, mal by som návrh. Myslím, že by bolo dobré aby sa do webshopu pridali buď whiter skeleton heady alebo nether star, pretože takto sa beacon takmer nedá spraviť. Napríklad jedna hlava za 50 hlasov ako sú vajíčka alebo tak. Lebo Spawn je dosť malý a eškte keď sa to skombinuje s malou šancou na drop, tak získať 3 hlavy je strašne náročné.

Palan
23.01.2013, 12:15
Ahoj, mal by som návrh. Myslím, že by bolo dobré aby sa do webshopu pridali buď whiter skeleton heady alebo nether star, pretože takto sa beacon takmer nedá spraviť. Napríklad jedna hlava za 50 hlasov ako sú vajíčka alebo tak. Lebo Spawn je dosť malý a eškte keď sa to skombinuje s malou šancou na drop, tak získať 3 hlavy je strašne náročné.

Jak píšeš jedná se o vzácné itemy a my na tom nechceme nic měnit. Drop je nízký, ale s mečem looting 3 se dají na spawnutí withera (a následně na výrobu beaconu) sehnat 3 hlavy vklidu za odpoledne. Nicméně je ještě jedna šance jak tuto "hlavu" získat - na eventu - výherce si zpravidla může vybrat jednu z 5ti hlav. Zatím tedy umisťovat beacon bloky do shopu neplánujeme.
Dříve byly wither skeleton heady v shopu tuším za 25 000 $ / ks, takže toto může posloužit jako orientační cena za jakou by se tam mohly případně objevit.

Velemir
28.01.2013, 10:39
Ono nejde o drop itemu. To sa dá, len keď som v Netheri sám a behám po fortresoch 2 hodiny včera a aj dneska a stretol som asi dvoch withrov. Netvrdím, že ich musíte rozdávať zadarmo, ale aby som nemusel stráviť týždeň zhánaním jednej hlavy... A čo sa týka eventov, tak som rád, že mi ide minecraft a na evente mi to tak strašne seká, že šancu vyhrať nemám. Takže mi ostáva jedine celý mesiac v netheru na jeden beacon :/