Zobrazit v plné verzi : Problém s internetem
fromwest
19.01.2013, 19:52
Zdravím, mám menší problém skrz internet. Internet mi normálně fungoval cca 5 měsíců. Sám od sebe se mi začal vypínat. Musím vždy rychle zakázat místní síť a opět jí povolit. Byl u mě i technik, vyměnil router a internet mi šel 1 den nonstop. druhý den mi to začalo dělat znovu. Společnost tvrdí že od nich je vše v pořadku. zkoušel jsem dokonce i novou sitovou kartu plus programy jako hijackthis atd a stale nevim co s tím za radu děkuju
To je dost nedostatečnej popis. Pingy ti jdou když ti nejde internet? Máš to kabelem nebo pře wifi? Typ routeru, Poskytovatel internetu? Jinej síťovej HW (wifi router, swich...)? V PC máš nastavenou IP na pevno nebo ti ji přiděluje DHCP?
fromwest
20.01.2013, 13:41
To je dost nedostatečnej popis. Pingy ti jdou když ti nejde internet? Máš to kabelem nebo pře wifi? Typ routeru, Poskytovatel internetu? Jinej síťovej HW (wifi router, swich...)? V PC máš nastavenou IP na pevno nebo ti ji přiděluje DHCP?
tak ip adresu mám stalou, mám jí danou od poskytovatele internetu "levnýnet". Internet mám propojen pomocí routeru+wifi TP-Link. Takže první kabel mi jde od hlavní krabičky do modemu a druhy kabel od modemu do síťové karty. Nezkoušel jsem zda-*li mi jde pink například přes příkazový řádek příklad "ping seznam.cz", právě už mě nic nenapadá jenom formátovat windowsi, počítačům rozumím dá se říci dobře, ale s podobnou věcí se setkávám prvně
No ono by bylo fine nechat si to logovat, v jakej situaci a jak se ti to odpojí. Každopádně bych zkusil jiný model routeru, zkontrolovat ovladače a hlavně ty logy no. Třeba tě odstřihne firewall nebo tak něco. Prostě software.
A když se ti to odpojí, tak DHCP normálně běží? Resp. dokážeš se na něj připojit? Ten ping zkus a zkus tak ping na ten router, když tě to odpojí.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.