Zobrazit v plné verzi : Rezidencia
Zdravicko, rad by som si spravil rezidenciu s akousi rekonstrukciou vikinskeho domu, viac-menej podla tejto predlohy: http://www.hurstwic.org/history/articles/daily_living/pix/stong.jpg
Material by bol dirt, s tym ze strecha by bola travnata. Ingame to vyzera cca takto:
2206
Miesto este nemam vybrate, chcel by som sa len opytat, ci by to slo a ako by som mal dalej postupovat.
Diky.
Geldin737
bohuzel stavby z hliny nejsou pekne a nejsou dovoleny normalne a nebudeme delat vyjimku ani ted.. pokud chces stavet neco jineho staci napsat sem
A travova strecha by nevadila(s drevenymi stenami)?
to je skoro stejny nic to nemeni bohuzel, ale vyjimku u staveb z hliny fakt ne... pokud mas jiny napad urcite uvitame stavbu
Tak nic, iny matros na strechu ma uz nenapada...ak vymyslim daco ine, resp. inu originalnu stavbu, tak napisem.
Edit:Co takto steny z bukovych/smrekovych kmenov a strecha zo zelenej/zltej/hocakej vlny? Akurat by chvilu potrvalo, kym by som naskrabal tu vlnu.
To by nemal byt problem vlna aj drevo je povolene na stavbu * len to sprav tak aby to niak vypadalo :)
*Prečitaj si pravidla aby si vedel čo všetko je zakázané a aby si ich mohol dodrzovat a neporusovat!
no vyber si misto a pak kouknem jeslti to muze byt
Nasiel som jedno celkom pekne udolie okolo bodu [8;70;-1399]. Na okoli je sice zopar rezidencii, ale tie skryvaju okolite hory.
az pujdou residence na dynmape, tak to jeste zkontroluju... predbezne to muze byt a velikost bude jak?
No, samotny dom bude mat cca 9*21 s tym, ze by som rad spravil naokolo aj mensiu farmu, takze nejakych 40*80, resp. 60*80 by mohlo stacit; samozrejme nemienim mimo zahonov a ohrad so zvieratami obmedzovat pohyb. Hlbka 10 kociek a vyska 20 kociek od povrchu by mala stacit, ale mozno by bolo lepsie viac, pretoze teren je tam trocha clenitejsi.
Co sa tyka verejnosti/sukromnosti projektu, tak to neviem. Cely dom by teoreticky mohol byt verejny, ten je viac-menej na pozeranie a ukazku, dolezite su farmy, ktore by som chcel sukromne. Aksak myslim si, ze cely projekt by vyzeral daleko lepsie a zivsie s nejakou tou kravou, ovcou a kusom zahrady.
pokud to bude tech 60*80, tak povoleno.. ve hre si to vyznac a rekni moderatorovi
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.