Zobrazit v plné verzi : problem s heslom
ahojte som si menil heslo a zabudol ho napisat nekam a som zabudol jake som si dal. neviete mi prosim pomoct stim? ide o lilbrada in game sa tak volam. dufam ze sa najde riesenie. dik
Ahoj , tady si zazadej o heslo : http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/wp-login.php?action=lostpassword :palec_nahoru:
dada nefunguje to mi vipisalo klic neje platny... a skusil som to 2x jooj tak to som sebe dal ze som si heslo nenapisal...
odpoledne to jeste vyzkousim, ale urcite to pred tydnem slo pripadne se domluvime nejak s Qentusem
ok diki ako heslo ktore toto zadava je na web alebo je to heslo ako na ingame lebo jaheslo potrebujem ingame.
Omlouváme se, ale tento klíč zřejmě není platný. mi piše...
http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/wp-login.php?action=lostpassword - Tady zadáš tvůj ingame nick, přijde ti email, klikneš na odkaz a dá ti to na výběr změnu hesla, ty tam zadáš nové heslo a změní se ti heslo na web i do hry
zkoušel jsem to asi 4 dny zpátky a vše bylo ok
ok skusim no teraz to je kus ini link zase lebo tamto čo oni dali som použil a prisel mi mail som tam siel na link a potom vibehlo to iste okno a že klič neje platny. tento som použil zatial email neprichadza akurat dlhsie načitavalo toto a vybehlo mi neco ine kde ziada meno a heslo.
tak ja som z toho vol :)
opravujem sa zase mi to vipisalo stim klučom omfg nechaaapem :(
pokud ti neprisel email podivej se do spamu... urcite to funguje zkousel jsem to
ale mne prisiel email... ale v tom maily je link na nove heslo a kliknem tam a vide že kluč neje platny :)
no zadam tam meno a pride email tam amm aktivačni link na ziskanie hesla tuknem nato a vide to iste okno ako kde som zadal meno a piše tam
Zadejte prosím své uživatelské jméno nebo emailovou adresu. Odkaz na stránku s možností vytvoření nového hesla vám bude automaticky zaslán emailem.
Omlouváme se, ale tento klíč zřejmě není platný.
Uživatelské jméno nebo email:
zadam ho a ten isti email mi znova pride mam tam už 8 emailov takto a neni v spamu.
tak mi do PM napiš tvůj registrační email
ok poslal som ako meil pride len je to kravina bo to iste okno mi viskoči akurat pise kluc neni platny....
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.