PDA

Zobrazit v plné verzi : Logovani do hry

Hellstorm
26.11.2012, 16:12
Hral jsem a najednou bohuzel my to spadlo, tet se nemohu pripojit hlasi me to ze tam je neco spavnuteho naposledy jsem byl v sadu

You´ve been tempbanned for Stromy v sade se POKACI a pak se ZASADI nove Remaining: Mon Nov 26 17:31:26 CET 2012

Jestli to dopre chapu tak v te dobe musim logovat jenze nevim zda tu budu a zda vycasuji presnej cas neslo by to nejak presunout? nebo aby nekdo pokacel?

Palan
26.11.2012, 16:51
Máš BAN do 26.11. 17:31 za to, ze jsi v sadu pokacel stromy a nedal misto nich nove sazenicky, takze ostatni hraci nemohli kacet!

Hellstorm
26.11.2012, 16:56
problem kdyz me to spadlo celej pocal nemohl jsem to vysazet a kdyz jsem se chtel prihlasit uz to neslo abych to vysazel mel jsem to u sebe pripravene a cekal az zmizej koruny abych na misto toho mohl sazet to ze my to spadlo za to nemohu proto bych rad kdybi to bylo odblokovane abych to mohl udelat a dodelat co jsem mel zacate a neporusoval pravidla bohuzel hned po padu to bylo zablokovane

Hellstorm
26.11.2012, 17:01
kazdopadne jestli je to tak tak tu chvilku pockam jen poprosim spravce aby kdyz to nekomu spadne tak hned neblokovali ucet kdyz je porad v sade a za pad nemuze a blkovali takove kteri ze sadu odejdou a nedaji tam ty stromy

clean
26.11.2012, 17:18
mas smulu, ze sel nekdo zrovna kolem, ale i tak to bylo cca 20 min po tom co si dokacel posledni kmen... priste to rovnou sazej

Hellstorm
26.11.2012, 17:50
me to je jedno ze sel kolem nekdo jedna se jen o to ze v sade to padne a dostane ban nez staci nalogovat z5, nekdo bude mit problem s netem spadne to na hodinku a kdyz se vrati ze to dodela a nahazi z5 tak nemuze, ja rikal ze je dobre pockat, kdyz to odlogne v sade a ne davat ban ten davat az kdyz ten sad opusti nebo po hodince to uz je jiste ze to udelal schvalne. A jinak pokacim strom spadne mi sazenice tak necham a budu sazet? to je trochu divne. Ja vykacim co potrebuji nazbyram rostlinky a pak vse zasadim ani stim neodchazim nebudu porad menit mezi sekerkou a sazenici.

clean
26.11.2012, 18:21
nemuzeme predpovidat, ze to jen spadlo... pokud je to omyl vzdy se to da vysvetlit na foru a unban neni problem...vse je o domluve unban mas, tak je zbytecne dale to rozebirat :lock: