PDA

Zobrazit v plné verzi : Napad na novy event

Sharpfly
10.11.2012, 15:53
Zdravim, mal by som (ako nazov naznacuje) napad na novy event, ktory by sa mohol zaviest do hry.

Neviem ci poznate "hunger games". Ak ano, viete co asi by som si predstavoval, ak nie vysvetlim.

ide v podstate o to ze hraci by vsetci startovali za rovnakych podmienok (prazdny inventar, ziadna zbroj, proste nic) a boli by vysadeny do pomerne velkej areny, kde by to bol boj na zivot a na smrt. hraci by nemohli rozbijat ziadne kocky, okrem hrybov a listov na stromoch. Jediny sposob ako by mohli ziskat itemy by bol z bedniciek ktore budu nahodne poschovavane po arene, alebo zabitim niekoho kto uz itemy ma. v strede areny (kde by vsetci zacinali) by bolo vacsie mnozstvo bedniciek so surovinami (jedlo, zbrane, potiony atd.) a aby mali vsetci rovnake podmienky startu, budu umiestneny do "túb" z ktorych sa neda vyjst bez pomoci.. tu pomoc by predstavoval piston ktory by pri starte vsetkych naraz vytlacil hore a tym im umoznil zacat...

Tak, co poviete? :)

Moucha 01
10.11.2012, 17:48
Zní to zajímavě, viděl bych to na úspěch. Po konzultaci se staviteli se můžeme vrhnout na stavbu, nápad na event vždy uvítám takže děkuji a když tě něco zase napadne tak neváhej a napiš.

Sharpfly
10.11.2012, 22:40
Ak bude treba pomahat pri tvorbe toho eventu (Ak sa teda zrealizuje) mohol by som pomoct,... len neviem ci by to bolo zase fer, kedze by som sa sam chcel do toho eventu zapojit :) kazdopadne, rad s tym pomozem. A ked ma nieco nove napadne, dam vam vediet :P

kelisovka
11.11.2012, 09:07
Hunger games urcite ano, je to uplne paradni serie knih. Drzim palce aby to dobre dopadlo a v pripade zajmu muzu porovnat mapu s orignalem v knize.

Sharpfly
11.11.2012, 12:50
No neviem ci je nutne aby bola mapa presne taka ista ako bola v knihe. Mozno by bolo aj lepsie aby sa pred kazdym eventom menila, aby to nebolo to iste stale :D

regrur
21.12.2012, 23:27
jj husti by to bol event. a ja tiez jeden by som chcel navrhnut no trocha ini neviem ci to sem mozem pisat alebo mam otvorit vlastne okno :)