PDA

Zobrazit v plné verzi : Eventy

JJohn
10.11.2012, 06:35
Dobrý den,

Mám taky jednu Žádost... Co kdyby jste ty zku*vený eventy upravili tak, že by člověk neztrácel inventář?!?!
Už dvakrát jsem ho ztratil, a to nedávno po spleefu, kdy mi o místo pístů a slimeballů dalo 3 lopaty a 64 chlebů, což je mi proti slimebalům úplně na ho*no, a podruhé včera, po teleportu zpět domů jsem 'byl zazděn', protože jsem neměl pod nohama zem. Doufám, že si ty eventy spravíte, a taky bch chtěl vrátit ty věci, co jsem ztratil. Jako.... kdyby se to ztratilo jednou, dobře, beru. Ale když dvakrát po sobě... Vlezte mi do p*dele, ale na takové eventy lidi asi chodit nebudou.

Nashle.

JJohn

Qentus
10.11.2012, 10:00
To, že jsi byl zazděn po portu nemá vůbec nic společného s nějakým eventem.
Je to chyba přímo v Minecraftu, který neumí pracovat s portováním, takže si můžeš jít maximálně stěžovat k Mojangu.

Takže zbývá jedno promíchání invu z XX eventů na kterých bylo XX hráčů (což je celkem slušná bilance).
Jestli chceš mít 100% jistotu, tak před portem na event neměj nic v inventáři a home měj jednu kostku nad zemí.

A po tvém silně agresivním projevu uvažuju jestli vůbec něco vracet.

JJohn
13.11.2012, 07:12
No teda, když si tady vyvažuješ, kolik ztracení je za XX eventů, blablabla, tak je to celkem urážka, a v tom by se mnou asi každý souhlasil. Když se totiž nebudete zajímat o problémy jednotlivých hráčů, tak se brzo všichni rozprchnou. Takže promiň, ale takhle jsi to teda VÁŽNĚ psát nemusel.

JJohn

Qentus
13.11.2012, 21:42
Napsal jsem že pokud se jednou ze 100 případů bugne plugin nebo je to chyba bukkitu/minecraftu tak s tím nic nenadělám (neumím psát ani pluginy ani se nepodílím na vývoji minecraftu jako takového).

A kdybys to napsal slušně jako ostatní, tak bych to nemusel vůbec řešit. Každý kdo o něco přišel chybou serveru, byl odškodněn (pokud se to ke mě doneslo)