PDA

Zobrazit v plné verzi : Dlouhodobá nepřítomnost

hadrnaholi
09.11.2012, 18:11
Zdravíčko , jen sem se chtěl zeptat jak dlouho tu zůstávají nepoužívané účty a resky ? :aaaa:
Stála se mi právě taková nepříjemnost s notebookem . Odpálil jsem si totiž grafickou kartu . :( Nejhorší je že je to notebook a nová stojí asi 2/3 ceny toho notebooku . :( . Tudíž mě nezbývá než šetřit a pořídit si jiný stroj a to nějakou chvíli potrvá. Asi tak 3-4 měsíce s mým příjmem :) , chci už něco lepšího ...PC na kterém jsem teď MC nerozjede :( jde tu na něm jen Diablo II ani terrarii jsem tu nerozjel :( A nerad bych přišel o resku , kde už mám docela dost vybudováno atd.. Když mě vyprší VIP ,které mam asi na 2 měsíce předplaceno , tak to mě vůbec nemrzí, pořídím si nové .. Jen ten učet , a resky aby vydržely :) :smutný::smutný::smutný:

Ůčet: FoyCZ

Palan
09.11.2012, 18:32
Účty ani resky nemažeme (pokud neporušují pravidla serveru). Jediný problém může nastat v obchoďáku, kde mažeme neaktivní shopy (tj. pokud má někdo v shopu málo zboží- třeba méně jak 1/3 shopu plnou) => dáme cedulku s žádostí o doplnění zboží a pokud se v shopu nic nestane, tak po 7-10 dnech (datum je i na cedulce) shop zrušíme - zbylé surky se schovají do skladu, odkaď si je až se majitel vrátí na serveru může vyzvednout...
Máš v reskách rozestavěné stavby?

hadrnaholi
09.11.2012, 20:01
2110
Moje reska je vlastně vytěžený kopec , ala ironforge .. tudíž z venku je jen vstupní brána a kousek skleníku. takže vše mám z venku hotové.. Uvnitř je toho už také dost dostavěno takže se nedá říct že by to bylo rozestavěné ...

Palan
09.11.2012, 20:21
2110
Moje reska je vlastně vytěžený kopec , ala ironforge .. tudíž z venku je jen vstupní brána a kousek skleníku. takže vše mám z venku hotové.. Uvnitř je toho už také dost dostavěno takže se nedá říct že by to bylo rozestavěné ...

To tam samozřejmě ponecháme

hadrnaholi
09.11.2012, 23:51
Děkuji, za pochopení ...
Já jen že bych o to nerad přišel, když jsem více méně jen přes 14 dní kutal onen kopec :)
+ nepočítám to stavění mistností uvnitř...
PS: Poprosil bych, jestli byste nemohli nastavit všechny flagy u té resky na false.. Move mužete ponechat na true, ja jen že při stavění jsem si nechal tnt na true 1 nějaké další věci .. a někdo by toho mohl využit.. páč jsme češi že ?! :( :( ... udělal bych to klidně sám ale vzhledem k mému problému s PC to udělat nemůžu ... Takže jesli můžu poprosit nějake hodné GM, jestli to udělá za mě ?
Opravdu fakt děkuji ....