Přihlásit se

Zobrazit v plné verzi : Žádost o zvětšení pozemku

Morrca
29.10.2012, 19:36
Rada bych zažádala o zvětšení pozemku 100x100 jménem morrca, který mi vytvářel Palan. Potřebovala bych jej prodloužit jižním směrem o cca 70-80 bloků. Pozemek byl po dohodě s moderátory prodloužen na Y souřadnici, tedy až po bedlock kuli griefrům. Ráda bych aby toto privilegium bylo zachováno. Na nově vzniklém pozemku se budou nacházet sandstonové babylonské sesuvné zahrady. Finanční prostředky na uhrazení parcely mám. Nové rozměry pozemku mám na místě vyměřené pomocí bloků vlny aby byly dobře viditelné. Předem děkuji za zvážení mé žádosti.

S přáním pěkného dne Morrca a Mitelin.

kealing
29.10.2012, 19:50
ZA me ano pockej si na nazor druheho moda.

clean
29.10.2012, 20:04
odkaz na dym mapu... nevim, kde to je

Morrca
29.10.2012, 20:37
2092

Edit by Eneris: Link na dyn mapu
http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=4&x=1472.5&y=64&z=884.7499999999999

FcelkaMaia
29.10.2012, 21:40
Hráč Rosomak souhlasí? Když to máš mít nalepené na jeho residenci?

http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=4&x=1472.5&y=64&z=884.7499999999999

Mitelin
29.10.2012, 22:00
Hrac rosomak by zaprve souhlasit musel protoze on si nalepil svoji rezidenci knám a bez zeptání navic sme snim domluveni ze se prestehuje protoze vsude pod nim jsou nase tunely tudis už si zacal stavet barak na ostrove na kraji mapy bohuzel od ty doby nebyl online domluva stoji ze az si prestehuje veci zrusi rezku

Morrca
29.10.2012, 22:05
Hrac Rosomak se tam přistěhoval až dávno po mě a do ted netusim proc si udelal pozemek primo vedle me kdyz je ta m apa tak velka a vsude jinde by mel dost prostoru. Pak druha vec, mluvila jsem snim o tom ze tam v budoucnu budu chcit mit nějake pozemky a dokonce jsme se domluvili na tom ze se odstehuje a residenci tam zrusi (cca tyden z5). Na moji prosbu jestli by se nemohl odstehovat mi odvetil ze uz se davno stalo. ma dum a myslim ze i pozemek na druhe strane mapy a stehval si tam veci. Byla jsem snim domluvena ze to tady zrusi ale od te doby jsem ho tu nevidela a ocividne svemu slybu nedostal. Sama nevim co si o tom mam myslet ale kdyz se nekomu , s prominutim, nastehuje za zadek tak se pak nemuze divit z nedostatku místa. Obeznamen o tom byl. Dál bych to neresila. Případně sledovat jestli hraje a pokud ne tak mu to tam zrusit.

Morrca
29.10.2012, 22:27
Zde jeste dodavam screen dyn mapy s novým domem Rosomaka.
2094

Morrca
30.10.2012, 07:47
Trošku mě znepokojuje že jsem se dnes rano logla a k memu potěšení jsem zjistila že Rosomakova residence byla zrušena, ale ta moje také! Takže mam teď naprosto nechraněný pozemek na kterém jsem zanechala poměrně dost usilý a času. Takže bych ve vší slušnosti chtěla vědět kdo je za toto zodpovědný a proč.

Palan
30.10.2012, 08:15
Trošku mě znepokojuje že jsem se dnes rano logla a k memu potěšení jsem zjistila že Rosomakova residence byla zrušena, ale ta moje také! Takže mam teď naprosto nechraněný pozemek na kterém jsem zanechala poměrně dost usilý a času. Takže bych ve vší slušnosti chtěla vědět kdo je za toto zodpovědný a proč.

Viz zde - http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/bug-pluginu-residence/. Napiš ve hře, pozemek Ti přidělíme :lock: