PDA

Zobrazit v plné verzi : Žádost o res: Socha Svobody (NY) - staví Fatality

Fatal1ty
14.10.2012, 01:28
Ahoj,
začal jsem stavět Sochu Svobody v M 1:1. Jednalo by se o PROJEKT (jsem chudej no :))a pokusil bych se ji postavit přístupnou jako je v reálu. Pokud by se časem v okolí nevyskytly nějaké rezidence, tak by bylo možné postavit celý Liberty Island, ale to je na hodně práce... každopádně by se "vešel". Zatím budu stavět podstavec + sochu, a to ze sandstonu, šedých bricků a vlny.
Případné dárce hlíny/písku/cobble a jiných bloků uvítám :)

- bude potřeba res o rozměrech cca 100x110 bloků.
- umístění (moucha01 pozná :)):
http://minecraft.project-nemesis.cz:8124/?worldname=world_normal&mapname=flat&zoom=4&x=-2725&y=64&z=1243.7500000000002

-screen:
http://nemesisup.cz/files/1025/2012-10-11_21.28.28-1.png
(jak vypadá ve skutečnosti snad každý ví)

Dík, Fatality.

FcelkaMaia
14.10.2012, 01:48
Jseš si vědom, že jsi porušil pravidla? Není dovoleno zarovnávání krajiny, ani její jiné úpravy bez povolení stavby následné. Takže proč jsi nejdřív začal a teprve časem žádáš o schválení?

Fatal1ty
14.10.2012, 04:05
Ano, zabanujte mě za to. Zarovnání krajiny? Doslova? Asi jsem se hodně sek, když jsem si myslel, že to znamená srážení kopců a tvoření rovin. Navíc, tohle je uprostřed vody, kde se toho moc nestaví a z břehu to neuvidíš... Víceméně žádám o rezidenci aby to tam nikdo neničil nebo nerozkradl. Co řešíš?

Padouch
14.10.2012, 10:14
napřed se čeká na resku pak se něco dělá či rovná navíc je zákázano vytvářet umělé ostrovy

Palan
14.10.2012, 13:27
Ono to není jen tak ze srandy, že se nejdřív žádá o resku... Sám určitě víš, že se v minecraftu voda chová divně a když někdo postaví uprostřed oceánu plochu tak to nejde (bez použití World Editu) uvést pořádně do původního stavu... Zatím to vypadá dobře, takže doufám že projekt dotáhneš do konce.
Vyznač si resku a napiš o ní moderátorovi ve hře.

EDIT: Podle žádosti to vypadalo, že Moucha o všem ví, nicméně je to přesně opačně, takže se s ním nejdřív dohodni

Moucha 01
14.10.2012, 15:53
Normálně bych se do toho nepletl ale tentokrát se to (bohužel) týká i mě.
-Umístění mi moc šťastné nepřijde (hádej proč :)). Úmyslně sem si vybral osamělé moře, mam tam klid (měl) a hlavně místo na stavění. Na mapě to vypadá jako relativně malý ostrov, přibude ale rozsáhlé podzemí. To asi vadit nebude ale bůh ví, jak to dopadne.
-Psal si také, že to ze břehu nebude vidět, což je podle mě nesmysl. Socha svobody je monumentální ukázka, symbol, nezávislosti a hlavně toho, že v Americe jsou všichni vítáni. Je to věc, na kterou jsou hrdí a určitě by ji (já také ne) nestavěli mimo dohled.
-Residence 100x110 na sochu mi přijde přehnaně mnoho, mapa je malá a již několikrát se tu řešily zbytečně velké residence. Pokud by jsi dostavoval Liberty Island tak bych zvětšoval ale nejdřív podle sochy.

Moc do toho nemám co mluvit ale názor snad říci mohu, kdyžtak ti to pomůžu přestěhovat (kus od mého ostrůvku :D)

Palan
19.11.2012, 00:25
Vyřízeno :lock: