PDA

Zobrazit v plné verzi : Obchod

Deathrick
11.09.2012, 11:41
Dobrý den,
Už týden se zkouším z Kealingem domluvit na přidělení obchodu se slaby , bohužel bezúspěšně. Dnes když jsem se ho ptal jak to vypadá, řekl mi že Palan mou žádost smazal a já tak přišel o 6500dollaru . Tímto bych chtěl požádat o vysvětlení.
Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti. Kostirez

clean
11.09.2012, 12:41
tyden jsem cekali na bednu, kde by byl poplatek a nic se nedelo... za ten tyden si byl online nekolikrat a nic se nedelo

Deathrick
11.09.2012, 13:23
bedna tam je už dva dny, gm mi samo ukazovalo kde to má byt, on se spíše nikdo neuráčil to vybrat

Palan
11.09.2012, 13:48
Ono stačilo pořádně číst, co se píše na webu. Zatím s tím nikdo neměl žádný problém. A pokud byl dotaz, stačilo se zeptat moderátora ve hře (takřka furt je nějaký ve hře).
Žádost byla na webu týden a každodenní kontrolování skladu zda k webové žádosti přibyla konečně truhla s materiálem nikoho nebaví, takže po konzultaci s Qentusem byla žádost zamítnuta. O vrácení či nevrácení $ rozhodne dnes Qentus.

Deathrick
11.09.2012, 14:51
Domníval jsem se pouze, že když jsem poplatek do bedny dával před moderátorem a on sám mi ještě připomněl zamčení bedny, že můj poplatek bude brzy zpracován. Tímto se tedy chci omluvit, že jsem kvůli své vlastní hlouposti marnil váš čas.

Palan
11.09.2012, 15:44
Domníval jsem se pouze, že když jsem poplatek do bedny dával před moderátorem a on sám mi ještě připomněl zamčení bedny, že můj poplatek bude brzy zpracován. Tímto se tedy chci omluvit, že jsem kvůli své vlastní hlouposti marnil váš čas.

Když jsem zamítal žádost, tak tam ta bedna nebyla a bez nové žádosti nelze schválit shop. Vyčkej na vyjádření Qentuse až dorazí dom, zda vrátí $ za tu starou žádost.

Qentus
11.09.2012, 15:51
Navráceno, :lock: