Zobrazit v plné verzi : Prosim o unban
Dobrý vecer ,
prosim o unban na nick Nomos nevědomky jsem špatne kopal v pískovně .
Slibuji že se to nebude opakovat a pěkně prosim o sížení trestu na podminku.
Předem děkuji Nom
Vzheldem ze je to prvni zadost na serveru a je to tvuj prvni prohresek smazu ti ho ale jak si rekl za podminku.
Coshboyak
25.08.2012, 21:47
S Lochym jsme se dohodly, že ti trest zkrátíme do zítřejšího rána, ale pokud se to bude opakovat. Budeš to ručně doplňovat, nebo rovnou větší trest.
Pekný večer!
Moc prosím o UNBAN na hráčsku postavu s nickom Waxsym. BAN som dostal 2. 9. 2012 o 21:00:02h z dôvodu možno právom ale aj trošku neprávom. BAN som dostal kvôli tomu že som v pieskovni v úrovni 3 na kraju približne skoro pri rohu rozšíril dieru čo sa asi berie ako podkopanie. Keď som normálne ťažil piesok padol som do diery. Keďže som mal dia lopatu s enchantom efektívnosť 4 som to až veľmi moc rozkopal. Čo zapríčinilo dieru. Myslel som si že po reštarte sa to vyplní a bude všetko OK :(. Ale prvý som s tým nezačal. Každý deň ťažím na môj ostrov piesok a aj hlinu, a ani 1x som to nespravil úmyselne až na tento incident. Prosím o UNBAN toto je jediný kvalitný server na ktorom sa viem po práci odreagovať.
Doteraz som nikdy neporušil pravidlá na ťaženie a nehodlám to ani zopakovať!
Vopred pekne ďakujem! s Pozdravom Waxsym
Napiš si do vlastního tématu viz Jak vkládat žádosti o UNBAN
Melo byt zamčeno tak LOCK :banan:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.