tukas
25.08.2012, 16:42
Ahoj,
niže napisu své zpozorované problémy + otázky:
Problémy:
Voda, někdy když skočím do vody tak se občas propadnu do textury a dead
Spawn, občas když se portnu na spawn tak se propadnu do textuy a dead :-D
Lagy, vykopné bloky se občas vrátí a nekdy mě to zazdí (neni to jen pisek a štěrk)
Další typ lagu? Někdo řikal že mu stojím v residenci, a já mezi tím tažím stromy šup portnu se domu a netěžené suroviny v ****** (mám pocit že tohle se děje když nekomu vlezu do residence se zakazaným pohybem)
Otázky:
Kam se bude psát jaké čislo do RUNu psát? To bude 1 newska za 2 nebo se vymyslí sekce?
Šlo by dát cedule ve hře, kde jsou přibližně jejich parcely? I když je obrázek tak ani já ji nenajdu nebýt Coshboye, který mě na ní portnul.
Díky za zodpovězení otázek :-)
S pozdravem věrný hráč Tukas
niže napisu své zpozorované problémy + otázky:
Problémy:
Voda, někdy když skočím do vody tak se občas propadnu do textury a dead
Spawn, občas když se portnu na spawn tak se propadnu do textuy a dead :-D
Lagy, vykopné bloky se občas vrátí a nekdy mě to zazdí (neni to jen pisek a štěrk)
Další typ lagu? Někdo řikal že mu stojím v residenci, a já mezi tím tažím stromy šup portnu se domu a netěžené suroviny v ****** (mám pocit že tohle se děje když nekomu vlezu do residence se zakazaným pohybem)
Otázky:
Kam se bude psát jaké čislo do RUNu psát? To bude 1 newska za 2 nebo se vymyslí sekce?
Šlo by dát cedule ve hře, kde jsou přibližně jejich parcely? I když je obrázek tak ani já ji nenajdu nebýt Coshboye, který mě na ní portnul.
Díky za zodpovězení otázek :-)
S pozdravem věrný hráč Tukas