PDA

Zobrazit v plné verzi : Bugy co jsem zpozoroval od začatku Ostrého serveru

tukas
25.08.2012, 16:42
Ahoj,
niže napisu své zpozorované problémy + otázky:
Problémy:
Voda, někdy když skočím do vody tak se občas propadnu do textury a dead
Spawn, občas když se portnu na spawn tak se propadnu do textuy a dead :-D
Lagy, vykopné bloky se občas vrátí a nekdy mě to zazdí (neni to jen pisek a štěrk)
Další typ lagu? Někdo řikal že mu stojím v residenci, a já mezi tím tažím stromy šup portnu se domu a netěžené suroviny v ****** (mám pocit že tohle se děje když nekomu vlezu do residence se zakazaným pohybem)

Otázky:
Kam se bude psát jaké čislo do RUNu psát? To bude 1 newska za 2 nebo se vymyslí sekce?
Šlo by dát cedule ve hře, kde jsou přibližně jejich parcely? I když je obrázek tak ani já ji nenajdu nebýt Coshboye, který mě na ní portnul.

Díky za zodpovězení otázek :-)

S pozdravem věrný hráč Tukas

falkyn
26.08.2012, 09:02
To prepadávanie do textur sa opravy updatamy Launcheru.Ono to blbňe keď sa portneš do niekoho resky a je tam viac Ludi...takže aj spawn-reska mesta a keď tam niekdo je tak sa prepadneš. Inak sprav si macro na spawn vždy keď sa prepadneš do textury ho rýchlo dáš :) nech to nemusiš stále pisat (Navod:Options-Controls-Add shorcut). A ešte je jeden bug teda neviem či je to bug ale po lade sa ide rychlostou jak keby maš speed..:) A inak run čislo sa teraz piše 1601.

Coshboyak
26.08.2012, 12:24
Problém je, že s většinou těchto bugů nic neuděláme. Tak doufám, že spout to brzy opraví ;)

tukas
26.08.2012, 14:56
Ani lagy?

Mr.Bambus
20.09.2012, 22:13
Nechci zasirat novym tematem, tak to soupnu sem, je to pribuzny problem.

Je to vlastnost serveru nebo bug, ze obili v residenci po odlognuti neroste, pec nepece a dokonce ani mnou rozmnozena zvirata ve volne prirode mimo residenci nerostou, pokud nejsem loglej?

Diky
Bambus

Palan
20.09.2012, 23:10
Nechci zasirat novym tematem, tak to soupnu sem, je to pribuzny problem.

Je to vlastnost serveru nebo bug, ze obili v residenci po odlognuti neroste, pec nepece a dokonce ani mnou rozmnozena zvirata ve volne prirode mimo residenci nerostou, pokud nejsem loglej?

Diky
Bambus

Ahoj, přesně takhle to má být. Pokud není hráč v určité vzdálenosti od obilí/pece, atd (tuším že 126 bloků), tak obilí neroste/pec se nevypaluje, atd. A důvod je prostý - pokud se někde pohybuje hráč, musí server generovat/ukládat/provádět jeho akce, čímž se zatěžuje disk a procesor- ale jen v oblasti, kde se právě hráči pohybují. Kdyby se stále měla generovat celá mapa (a tím i pečení v pecích, růst obilí, atd) tak by to servery nezvládaly- a proto vývojáři minecraftu vymyslel tuto "vychytávku".

Marsik
22.09.2012, 18:30
lajcky řečeno... když nikdo není v okolí... server ty chunky mapy vypne a nic se tam nemění...

Coshboyak
24.09.2012, 12:43
No, tady to zatím Lock :)