Zobrazit v plné verzi : Whitelist
Prosím, pokoušel jsem se už hodněkrát registrovat přes whitelist, ale mě i mýmu bratrovi to nejde, všechno vyplníme, dáme odeslat a nic, co máme dělat???
Coshboyak
24.08.2012, 12:58
Musíte čekat na schválení od Moderátorů. A když i to nepomůže doporučuji napsat na IRC a Q vám pokud bude mít čas pomůže ;)
JoJo1812
29.08.2012, 02:05
Ak si to odoslal budeš musieť počkať... Ak sa to odoslať nedá treba vyskúšať inakší prehliadač..
pokud to nejde odeslat použijte jiný prohlížeč Problém dělá neaktuální IE
MalejDoom
03.09.2012, 09:52
Nechci zakladat nový tema ale taky se to tyka whitelistu. Bracha zacne hrat taky a chci vedet jesli staci aby on napsal ze uz tu nekdo hraje na stejny IP. A to ani nevim jelsi mame stejnou IP adresu nebo ne protoze jsme doma na jeden router pripojeny 4 lidi.
staci, aby ten druhy v poradi co se registruje napsal toho predtim
dobrý den , nevíte co mam dělat když nevím kdo hraje na stejné ip a kvůly tomu se my nejde zaregistrovat na váš server ? ..
nick byl stejny jako zde na foru? pripadne sem napis nick, ktery budes registrovat a povolim to
Ano je stejný já už sem zaregistrovanej ale na emial my napsali : Žádost o přídání učtu viiky na náš Whitelist byla zamítnuta.
Důvod: "Nejsou vypsani hraci na tote ip! POkud nebude ani priste nepovolime
No, tak zaregistruj znova bud stejny nick (melo by to jit po 12ti hodinach) nebo sem napis novy a pak to povolim
Tak novej nick sem dal viky33
registroval jsem se na mobilu ve škole a tam hraje dave258, doom351 jinak asi nikdo....
Ok odeslal jsem to znova se stejným nickem : viiky
a nešla by žádost na whitelist vyřídit rychleji ?
no o je ono nevim proc se registrujete ve skole... mas to potvrzeny
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.