Zobrazit v plné verzi : Pomoc s acc na fóru ...
hadrnaholi
05.08.2012, 11:27
Zdravíčko .. poprosil bych jestli by mi někdo nemohl nějak resetovat e-mail ... nějak jsem si to zapomněl aktivovat .. a teď mi to hlásí že nejsem ověřený uživatel , ale ověřit si tento účet už nemůžu protože už aktivační e-mail nemam (starý a stejně by už nefungoval) a na donate mě to ukazuje u e-mailu: CHYBA , tudiž tam žádný nemam .. a změnit si ho nemůžu protože jsem neověřený uživatel .. tak trochu začarovaný kruh :) takže bych rad tímto poprosil někoho kompetentního aby mi tam nastavil e-mail: fog-eye(a)centrum.cz děkuji ...
Zdravíčko .. poprosil bych jestli by mi někdo nemohl nějak resetovat e-mail ... nějak jsem si to zapomněl aktivovat .. a teď mi to hlásí že nejsem ověřený uživatel , ale ověřit si tento účet už nemůžu protože už aktivační e-mail nemam (starý a stejně by už nefungoval) a na donate mě to ukazuje u e-mailu: CHYBA , tudiž tam žádný nemam .. a změnit si ho nemůžu protože jsem neověřený uživatel .. tak trochu začarovaný kruh :) takže bych rad tímto poprosil někoho kompetentního aby mi tam nastavil e-mail: fog-eye(a)centrum.cz děkuji ...Pokud máš 5 dní played, tak si to přes donate ověříš přes tlačítko "forum"
hadrnaholi
05.08.2012, 20:31
no ja tam vidím jen k tomuto učtu je přiřazen Hadrnaholi , nic víc .. to se mi tam objeví až po 5 dní played ?
1. Jméno accountu & realm
2.Maily u accountu neměníme.
hadrnaholi
06.08.2012, 00:47
No tak jsem si zkoušel měnit heslo .. a odeslalo se mi to na můj mail .. akorát tam není zobrazený ... je tam jen napsáno CHYBA , ale funguje jak má.. takže asi vyřešeno jen mě trošku štve to ověření ...
Acc: Hadrnaholi , realm: minecraft survival, kdyby to šlo nějak ověřit i bez toho mailu ? bo poslat mi ověřovací mail bylo by to skvěle děkuji ...
Jinak asi můžete tento topic smazat ...
Přeposílám to Adminovi MC.
kelisovka
10.08.2012, 23:37
Ahojk, mám naprosto identický problém jako hadrnaholi, můžete se na mě také prosím mrknout - jde o acc: kelisovka; realm: minecraft survival.
Díky za ochotu. Keli
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.