Zobrazit v plné verzi : Wipe 1.3
CrazyPali
04.08.2012, 21:23
Ahojte, rád bych se jenom vyjádřil k wipu. Na jednu stranu sem rád že bude WIPE, jenom ať se jeden z modu portne na muj home a uvidí mapu v dezolátním stavu :(.Po WIPU budou všude suroviny což je fajn. Ale na druhou stranu mi příde poněkud kruté dělat WIPE. Jsem vlastník velkého majetku (PvP arény,můj barák,farma na vlnu, vila kterou pronajímám, diamanty a další věci), a jsou tu i bohatší lidé. Proto si furt kladu otázku :
Budu jako bezdomovec?
1. Zanechá se mi aspoň 5000 dolarů?
2. Budu prostě něco mít?
3. To je jako kdyby jste si budovali velký komplex 100 let a najednou přišla jaderná hlavice.
Chtěl bych aby se lidem co mají o trochu rozsáhlejší majetek aspoň něco zachovalo. Tady by se mohlo uplatňit VIP. Lidem kteří si koupili alespoň 3krát VIP by byla možnost jim něco ponechat..
:smutný:
Děkuji ale i přes toto s vámi zůstanu
CrazyPali
04.08.2012, 21:31
Jeste bych se chtěl zeptat pokud si koupím NC zústanou mi po WIPU?
lachim14
04.08.2012, 23:04
NC a VIP zůstane.
Citace z webu:
Pro VIP:
Všechny VIP účty budou zachovány, takže se o své VIP nemusíte bát
Pro prvních několik dnů budou diamantové nástroje ve VIP nahrazeny něčím méně cennějším, abyste si také užili nový start a honbu za diamanty.
Jako kompenzace bude všem VIP účtům přičtena 4 spawn vejce k vybavení a také bude přidána pravomoce pro používání “metru” z WorldEdit na měření různých vzdáleností.
jinak čučte na web je tam všechno co zatím potřebujete vědět...
Lachim? Ked mne ostáva vo VIP ešte 34 vajec, tak si ich nebudem môcť vybrať?
A peniaze mi tiež ostanú teda?
CrazyPali
05.08.2012, 08:49
Ano, peníze mi zůstanou?
lachim14
05.08.2012, 09:44
Jestli se dájí nějaké peníze VIP nevím, ale wipe znamená že i peníze budou odznova....
K těm vejcím to máš na webu zanzara.
Zůstanou všechna nevybavená vejce plus ještě 4 jako kompenzace už těch vybraných
Quentu a tie peniaze ako ? Ostane mi aspoň niečo z toho všetkého ? Alebo prídem o všetky?
Ještě to nějak vymyslím... Asi každé VIP dostane těch 15000$$ ... Nemůžu ti vrátit všechno protože když už se začíná od nuly tak ať nikdo nemá hned ze startu 200k $$
To je mi jasné a počítam s tým :) Mne ide o to, nech mám aspon nejaký Cash back :P
CrazyPali
05.08.2012, 19:34
Ok dík Qentus chtěl bych tě teda poprosit o jedno.
Až budeš mít všechno naplánovaný napiš to sem. Sepis to a napiš jak to bude vypadat pro VIP a pro hráče. dík
bude začiatočnícky bonus ako pri poslednom wipe?
prečo ste nedali event ako naposledy?:D
kedy sa chystá spustenie novej verzie?
fungujú konečne slime?
každý jako somál začal, tak s čím máte problém .... začneme všihni společně
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.