Zobrazit v plné verzi : wipe serveru z duvodu 1.3
dobry den vim ze tu mate hodne prace kuli novemu updatu ale mam tyto otazky. =>
1. VIP ucty prevedeny z tohoto serveru?
2. VIP pokud budem prevedený z tohoto serveru budeme mit Minecraft penize z /money ?
3. VIP jak dostanem ty 4 vejce znovu budou to ty co uz jsme si jednou vybrali ci uplne nova?
4. Pujde se na váš server pripojit pres ten vas luncher aniz by mi to poskodilo zakoupený minecraft ci free minecraft?
5. tot vse dekuju za odpoved
PS:odpovidejte az budete mit cas a naladu dekuju. :borec:
CrazyPali
04.08.2012, 21:38
Cs damnuty odpovím ti za moderátory:
1. Nic se převádět nebude. Ani server se měnit nebude. Jenom se prostě vygeneruje nová mapa. Vše bude v poho.
2. Obavám se že NE.
3. To nevím.
4. Myslím že ano.
Eneriscraft
04.08.2012, 21:51
http://minecraft.project-nemesis.cz/survival/1-3-a-budoucnost-serveru/
crazy tam pisou ucty zachovany coz znamena že mi ho ze stareho sveta prveou na whitelist jinak by to znamelo zruseni uctu a nova registrace a bez VIP :D
CrazyPali
05.08.2012, 08:48
Bez VIP? Ja jsem si včera večer koupil 70NC ale VIP sem si neaktivoval takže to znamená co?
lachim14
05.08.2012, 09:46
Čtěte to co je na webu, vip a nc budou zachovány...
ale mod nechapes já se ptám jestli se budu muset nekde reg nebo jen co se to zmeni na 1.3 muzu rovnou prihlasit. jestli se tende stavajici učet prevede na whitelist?
lachim14
05.08.2012, 11:18
Z toho co sem vyčetl na webu budeš normálně už registrovaný, jen si musíš vyplnit pak formulář na whitelist...Jinak nejsem už moderátor :)
Bude to ještě trochu jinak. Smažou se úplně všechny účty a poté se nahrajou účty admin teamu a všech lidí co kdy měli na serveru donate (budou zároveň hned na WL).
Bez VIP? Ja jsem si včera večer koupil 70NC ale VIP sem si neaktivoval takže to znamená co?
Bohužel nepoznám, kdo má na účtu NC, takže budou převedeny účty které buď mají VIP aktivní a nebo si ho už někdy aktivovali a vypršelo jim.
CrazyPali
05.08.2012, 19:59
Prosimte Qentus já už měl 2krát VIP na PaliCZ. Haku o tom ví že mám starej a novej účet šlo by to teda že by si mi účet PaliCZ smazal a účet CrazyPali ponechal?
VIP si chci zapnout přesně na spuštění 1.3. Pokud to nepude tak si ho aktivuju tedkon.Dík
CrazyPali
06.08.2012, 08:09
Jo a ty si psal že úcty s donate budou zachovány . Já na CrazyPali ho budu mít tedkon poprvé . A to že jsem si koupil NC to už budu zachován že jo?
Považuji za vyřízené :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.