Zobrazit v plné verzi : Velký nábor 24.7.
Znova se otevírá nábor do našich řad - tentokráte asi zatím největší. Hledáme Moderátory, Eventery a Developera.
Přikládám poslední topic z náboru - moc se toho nezměnilo.
Zase nastalo chvíle, kdy je potřeba doplnit řady moderátorů. Nově sháníme také eventery.
Momentálně hledáme:
2-3 Moderátory
Předpokladem je bezúhonnost a to, že hrajete na serveru aspoň 3 týdny. Pokud jste u nás kratší dobu, můžete napsat, ale větší šanci budou mít dlouhodobí hráči.
Při výběru mají velké slovo stávající moderátoři, takže se nehlaste pokud jste s nimi měli v minulosti nějaký větší konflikt. Chci v týmu pohodové lidi.
Požadavky jsou zkopírované, takže tam mohou být menší změny
Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- znalost commandů k pluginům je výhodou, ne požadavkem
- schopnost pracovat v teamu
- ochota pomáhat hráčům na serveru¨
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum
- schopnost práce s Residencemi
Co bude takový moderátor na serveru dělat?
- přidělovat/vytvářet parcely
- odpovídat hráčům na otázky
- banovat menší prohřešky
- pomáhat začínajícím hráčům
Od moderátorů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.
Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.
Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jestli máte zkušenosti s pluginy
- A dále můžete napsat něco o sobě
2-3 Eventery
Nově nabíráme i Eventery.
Stějne jako u moderátorů platí i zde, že je důležitý vztah k nynějším moderátorům.
Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- schopnost pracovat v teamu
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum
- Kreativita - schopnost vymyslet a poté zrealizovat event. Důležitá je schopnost pracovat s redstone obvody - bez nich se eventy neobejdou
Co bude takový eventer na serveru dělat?
- Náplní práce Eventerů bude pořádání eventů. Podle počtu eventerů budu požadovat 1-2 eventy týdně od každého.
Od Eventerů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.
Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.
Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jaké nápady máte na eventy, co byste chtěli dělat
- A dále můžete napsat něco o sobě
Eventer na začátek nedostane moc velká práva. Dostane jen to co nutně potřebuje k pořádání eventu. Tzn. portování hráčů k sobě, změny počasí atd.
U eventera je možnost postupu - pokud uvidím velkou aktivitu a že je o jeho eventy zájem tak může dostat větší pravomoce.
Vaše práce bude určitě odměněna. Až uvidím výsledky, tak se můžete těšit na pravomoce na úrovni VIP + commandy na eventy.
Pokud vám něco není jasné, tak se nebojte zeptat do tohoto topicu
Developer
Pokud máte zájem o pozici developera, tak napište co umíte. Nejdůležitější je Java a nejlépe i nějaké znalosti Bukkitu (na úrovni kodu)
Zdravím, žiadam o post eventera :)
Vek: 17
Nickname: Gazda
Ako dlho hrám MC: Necelé 2 roky
Ako často som v hre: Okolo 3 hodín, záleží od okolností
Vlastník premium účtu: Nie
Kontakt na skype: wtf_nick
Niečo o mne:
Na projekte nemesis hrám už dlho, začínal som keď sa previedol Wow server planyx pod krídla nemesisu. Na tom istom serveri som rok robil jeden rok hlavné GM pod adminom Commune, keď planyx dosahoval rekordných 700 ľudí online:). Od septembra minulého roka (9/2011) hrajem na nemesis-MC a za ten čas som postaval veľa kravín:D. Pred wipom som s lachimom vyhral súťaž so sochou admina a mám malé nedokončené mesto na 1650/60. Zaujímam sa o redstone obvody lebo ma skrátka bavia, často sledujem kvôli tomu reddit a najnovšie snapshoty. Priznám sa že neviem commandy na MC ale v prípade prípade prijatia, hneď si ich vygooglim.
Eventy:
Ako som spomínal, budu plné redstone obvodov s jednoduchou myšlienkov. Medzitým ako som robil eventy na wowku som sa veľa naučil a skoro každý sa dá aplikovať aj na MC:)
Okrem iných, mám dva také veľké nápady.
Prvý bude taký tipický deathrun ako je na css. Rozdelia sa 2 tými, oba tými budú mať rovnakú trať, iba zrkadlovo otočenú a budú sa vidieť cez sklo. Úlohou bude aby sa aspoň jeden z týmu dostal do konca skorej ako druhý tým. Po oboch traťách budú rozložené páčky/tlačítka ktoré budú sťažovať (popr. zabíjať) nepriateľskemu týmu dostať sa do cieľa.
Druhý bude bludisko. Ale, bude sa chodiť po n-ľuďoch a je dôležité aby tí ľudia spolu boli na TS a spolupracovali. Úlohou bude aby sa všetci dostali do cieľa. To bludisko bude urobené napríklad tak, že na jednom konci musí niekto zmačknúť gombík, medzitým sa otvoria na druhom konci dvere aby mohol prejsť druhý z nich.
FcelkaMaia
26.07.2012, 17:04
Rád bych se ucházel o post moderátora
Je mi 23 let a můj herní nick je Fcelkamaia (stejně jako zde na fóru).
Zde na serveru jsem asi 3 měsíce.
Ve hře bývám kolem 8 hodin denně :X
Nejsem vlastníkem premium účtu.
Zkušenosti s pluginy mám, případně se rychle doučím co bych neznal.
Jinak zkušenosti s prací v teamu mám. Neměl jsem žádné problémy s pravidly ani ničím podobným.
Jinak jsem stále student - studuji chemii na UPCE. Co víc psát do přihlášky ... :D
Ahoj ,chtěl bych požadat o post Moderátora.
-Jméno : David (Dada93)
-Věk : 19 let
-Od kdy hraju Minecraft : Minecraft hraju pres rok .Asi od leden/únor tohodle roku na servru Nemesis
-Jak často jsem ve hře : Denně 6-8 hodin o vikendech cely den
-Jestli jsem vlastnikem premium účtu : Nejsem :smutný:
-Jestli mam zkušenosti s pluginamy : Mam , kdybych z nejakym nemnel rad se doučim.
-Něco o mně : Jsem ze středočeského kraje . Rad se zapojim na rozvoji Projektu Nemesis. Jsem vyučen zednikem.
Mam zkušenosti z modama ze serveru.
Děkuji za přectení a připadne vybraní .
S pozdravem David (Dada93) :mrknuti:
GeryGery
27.07.2012, 15:08
Zdravím, měl bych zájem o post moderátora.
1. čerstvě 19 let :-P
2. GeryGery
3. Asi od prosince minulého roku.
4. No jak kdy. Když mě to baví, tak i celý den. Když ne, tak si na den dám pauzu. Ale většinou strávím hraním dost času.
5. Nejsem vlastníkem.
6. Dá se to tak říct a co nebudu vědět, to se snadno a rychle doučím. Jsme přeci inteligentní tvorové. :-)
7. Dříve jsem hodně hrál San Andreas Multiplayer, kde jsem to mimo jiné dotáhl také až na moderátora. Není mi to vůbec proti srsti, rád pomůžu. Baví mě pomáhat. :-) Dále bych vyzdvihl mou znalost mateřského jazyka. Jo a studuji střední zemědělku, což mi nahrává do karet s farmařením ve hře. :-D Po létu mě čeká čtvrťák.
Díky za možnost přihlášky,
s pozdravem GeryGery
CrazyPali
27.07.2012, 16:47
Zdravím taktéž, chtěl bych požádat o pozici Moderátora
1. Můj věk je trošku oříšek ale píšu i přesto (12) :boj:
2. CrazyPali - hrával jsem za PaliCZ (nebo jeeště hraji a převádím všechny resky apod.)
3. Takže MC hraji asi 7-10 měsíců přesně si to nepamatuji.
4. Ve hře jsem skoro furt ale samozřejmě někdy to nevyjde (soustředění apod.).
5. PREMIUM- Ano (víc to rozvádět nebudu)
6. Zkušenosti s pluginy : Nejsem začátečník ani nějaký borec. S přáteli jsem totiž měl (svůj) bukkit server.
7. Takže jsem ze Strakonic v jihočeském kraji. Je mi 12 a od 3.září budu žák Strakonického Gymnázia. Samozřejmě musí být i nějaký pohyb a proto plavu za Strakonický oddíl plavání. Schopnost komunikovat v týmu - myslím že perfektní a s moderátory nulové konflikty. :huu: :respekt: .
Děkuji :joke:
Nemám tak zájem být moderátorem či eventerem, ale chybí na serveru něco jako správce Channelu Global, Shop. Dnes večer jsem byl svědkem spamu, hádky, nadávání atd. A žádný z moderátorů či eventerů nebyl online a já s určitě spusta dalších lidí jsme to museli poslouchat. Proto mě napadla myšlenka být něco jako správcem těch kanálů. Jelikož teď mám čas tak trávím na minecraftu dost času a můžu být hodně nápomocen, protože moderátoři by již nemuseli řešit ten spam atd.
Jinak : Věk : 15
Nick: Bazz
Minecraft dá se říct hraju už od úplného počátku
Ve hře jsem dost často ( někdy až moc často )
Premium nemám, ale třpití se na lepší časy tak možná i bude
Zkušenosti se dá říct mam na úrovni Dobrý, ale jsem rychle učenlivej
Něco o mě - Plzeňský kraj. Na Minecraft jsem se připojil už hned potom co jsem viděl první zmínku v Časopise LEVEL a navíc když jsem zjistil, že i Project se chystá otevřít Survi server tak co více si přát. Přístí rok du na obor Informační technologie tak myslím, že by to byl i pro mě trošku přínos pro studium. Ten post je jen takový nápad, protože kdo má furt poslouchat ty rozmazlené děti, když moderátoři jsou zaneprázněni ?
Zdravím mal by som zajem o post Moderátora
Ingame nick Laufa
1. 15 rokov
2. MC hram asi 5 mesiacou
3. Skúsenosti z pluginamy mám a čo nebudem vedieť sa doučím :mrknuti:
4. Ingame som skoro stale keď tam mam čo robiť
5. MC premium nevlastnim
6. Tak niečo o mne na Project Nemesis hrám uz asi 2-3 roky hrávam WoW do nedávna server Equilibrium teraz už Anathema. Z Mod som problemi nemal nikdy. Skype:falkyn6
Ahoj, zajimám se o post moderátora
Je mi 15 let.
Můj nick je Dankju
Minecraft hraju asi přes rok.
Na serveru Nemesis asi 6 měsíců.
Ve hře jsem podle toho jak mam čas, většinou kolem 2-5 hodin denně.
Premium účet nemam ale v budoucnu o něm u važuji.
No s pluginama mam tak trochu zkušenosti, zkoušel totiž dělat bukkit server jel v poho takže něco málo vím. Co neumím se rád naučím.
Moderátorem bych se chtěl stát proto abych mohl pomoct ostatním hráčům, snažím se jim pomoct i už teď. Nové hráče rád zaučuji, na server sem pozval pár svých přátel a pak sem jim ukazoval co a jak je na serveru. V teamu pracuju rád, čím víc nápadů tím líp. Problémy s adminy nebo s moderátory sem neměl, za celou dobu hraní sem dostal 2 krát kick. Nemám problém s jinými hráči. Kdybych se stal moderátorem tak bych vám dal spoustu nápadu.
Děkuji za pozornost :)
Ahoj jsem Marzip je mi 13 :evil: (prosim neodsuzujte mě kvůli tomu, dostal jsem se na víceletko :respekt: ).
Ucházím se o funkci EVENTERA
Na minecraft chodím skoro neustále (s vyjímkou posledních 2 týdnů, kdy jsem na táboře odkud také píšu).
Ovládám všechny RS obvody a umím je kombinovat.
Minecraft hraju již od Alphy a na serveru jsem s drobnou mezerou půl roku.
Mám premium account a gold VIP na serveru.
Umím pracovat s rezidencemi a znám všechny základní příkazy.
Význam se take v instalaci módů (hodně hraju tech. pack a hack slash mine atd.). Vyznám se již i ve verzi 1.3.1 a umím aplikovat např. drát.
Rád pomáhám lidem na help channelu a respektuji nadřazené moderátory.
Přes pár prohřešků jsem vcelku slušným hráčem a snažím se aby se mé faily neopakovali.
Mám skin.
Dříve jsem hrál na Anathemě a Equilibriu WOW.
PROJECTY(né nemesis :mrknuti:):
1.PvP parkour mapa s piston trapkami a ukritými itemy. Bude mít svou tématiku (např. podmořská základna) a bude udělána tak, že ji později můžeme nabídnoužt jako arénu s ,,game mody".
2.Raftová závodní trasa. Která povede například i do cavek. Budou tu vodopády atd.
3.Survival kde budou hráči schováni v chatě okupované monstry. S každou úrovní jim pomocí RS například vystřelím díru do zdi. Budou mít listí na dočasnou tvorbu barikády a budou moct za looty s mobů kupovat zbraně v domě bude více místností a za looty budou moct koupit také RS torch na otevření dveří do jiné místnosti.
Omlouvám se za nedostatky, ale píšu z mobilu pochopte. :blitkar:
lukymet11
30.07.2012, 22:13
Ahoj,jsem Lukymet a je mi 11 let.
Ucházím se o post Moderátora;
věkem neodpovídám požadavku, ale protože se zde hlásí podobně staří hráči i já zkusím svoje štěstí.
Na serveru hraji již přes 1 rok - cca denně 1-3 hodiny.
Myslím si, že to docela obstojně ovládám včetně pluginů.
Jsem teamový hráč a velmi rád bych pomáhal nováčkům.
V chatu se vyjadřuji slušně.
Vlastním prémiový účet.
marcelll
30.07.2012, 22:48
Nick:marcelll
Věk:14let
Zdravim
Ucházím se o místo moderátora.
Na servru se vyznám a prikazy podle me dobre ovladam.V teamu pracuji dobře a ochotne.V chatu problem s vyjadrovanim nemam ale obcas ujede nejake to slovicko ve zkratce.
Hráčum pomáhám při každé příležitosti.Přístup na forum mám dobrý ale nejde mi ověřit email.
S residencema umim skvělě.Ve hře sem poslední týden skoro nebyl kvůli rodinym duvodum alejinak tam sem furt.Minecraft kompletne hraju od 1.7.3 a na tomto servru hraju tak půl roku.
Premium ucet nevlastnim kvůli nezletilosti a prisnosti rodicu.Momentalne stavim mesto.O sobe nevim co bych napsal ale mezi konicky patri naucit se ohledne programu protoze budu chtit byt programator .
Vkladat a shanet pluginy umim a mohl bych doporucovat pluginy kteri me zaujaly a doufam ze jsem to nepsal k nicemu ;)
S pozdravem marcelll
Ahoj, ucházím se o funkci Moderátora
Věk: 16
Nickname: KoBik16 (Minecraft i forum)
Jak dlouho hraji Minecraft: 2 roky
Jak často jsem v hře: Většinou každý den, okolo 3 hodin
Vlastník premium účtu: Ano
Kontakt na skype: kobikcss
Na vašem serveru hraji okolo jednoho roku, dřív jsem hrál s přezdívkou KoBik (když jsem měl warez MC). Chodím na střední školu a Minecraft hraji okolo 3 hodin denně podle toho jak to vyjde (škola). Minecraft hraji zhruba 2 roky. Umím pracovat s většinou příkazů které tu máte, mám zkušenost z jednoho serveru kde jsem byl moderátorem (na serveru bylo zhruba 15-20 lidí). Vyznám se v instalaci modů a celkem v redstone obvodech a pluginech. Rád bych s někým spolupracoval v týmu a pomáhal začínajícím hráčům. S pozdravem KoBik16 (omlouvám se za chyby, ale přece jenom jsou už 4 hodiny ráno :mrknuti: )
Zdarec... rád bych se ucházel o post moderátora :) i když mám toho stavitele, tak proč nezkusit i todle ;)
- Takže je mi 18 let
- Nick ve hře: gery
- MC hraji asi od prosince a na serveru sem asi od února tuším+-
- Ve hře bývam tak 5hod denně když není co dělat... někdy i více
- Preminum nevlastním
- Nooo pluginy... tady to bude krapet horší.... to bych se musel "doučit", ale věřím že by to neměl být zas takový problém ;)
- No a o sobě už je zbytečné psát.. myslim že už toho o mě víte dost :)
Dík za pozornost :pivo:
kelisovka
03.08.2012, 14:21
Ahoj, rád bych se přihlásil na pozici moderátor.
Je mi 15 let, minecraft hraji asi rok, z toho na Nemesisu od ledna nebo od února. Ve hře jsem většinou každý den cca 2-4 hodinky, o víkendech celý den - někteří moderátoři by mohli vyprávět do kolika jsem srovnával kopce (viď Djeezisi :P). Vlastníkem VIP nejsem a o dlouhodobém VIP neuvažuji, maximálně nějaké nárazovky (např. jednou za půl roku).
Jinak jsem z Plzně, jak jsem již zmiňoval, tak je mi 15 let a chodim na gymnázium - aktuálně půjdu do kvinty. Na pozici moderátora se chci přihlásit proto, že se mi mnohdy stane, že se přihlásím a nevím co dělat. Rád bych tedy měl nějakou užitečnou práci, během které bych byl "naplněn" a bavilo by mě to. S admin týmem vycházím (minimálně dle mého názoru) na výbornou, občas se pokouším, když je velký nával dotazů na mody odpovídat na ty co zvládám, abych modům práci trochu ulehčil. Co se týká mě, jakožto týmového hráče, tak si myslím, že v týmu hraji rád, ale občas (ale opravdu jen občas :D) potřebuji říct, že nejsem nejvyšší z nejvyšších
Doufám, že je v mém MC životopisu vše podstatné, a že není příliš dlouhý.
Děkuji za přečtení. Kelisovka
PS: "Životopis je překopírovaný z mé přihlášky na údržbáře"
Když jsem měl někdy nějaký ban a není mi prostě 13 jsem auto vyhozen?
Coshboyak
04.08.2012, 02:48
Nikoho neodsuzujeme hned a nevyškrtáváme za jeho dřívější prohřešky i když zrovna mu to nepolepší. A prosím už žádné další příspěvky ať tu v tech žádostech není spam a máme to přehledné. Děkuji :)
hadrnaholi
04.08.2012, 14:34
Zdravíčko ...
Rád bych zkusil toho moderátora .. přes týden bych tu byl jen večer od 19:00 protože musím vydělávat :) ale víkendy bych se tu snažil byt co nejdřív a co nejdéle protože minecraft mě opravdu docela baví a rád bych i pomáhal druhým ..
Takže :
1.Je mi 22 let
2. Nick ve hře mám stejný jako tady na fóru - Hadrnaholi
3. Hraji minecraft tak zhruba něco přes půl roku , opravdu nevím už na jakém patchi jsem začínal ale sleduji pořád novinky co jaký patch přináší atd.
4. Jak už jsem na začátku řekl , hraji tu minecraft spíše přes večer jinak víkendy tu bývám často...
5. Premium bohužel nemám ...
6. Tak nějaké ty pluginy znám .. a není problém co nevím se doučit .. Jsem vystudovaný Elektronik Mechanik a pracuji s technickými věci , tudíž si troufám říct že s PC mam zkušenosti ale po pravdě jsou pořád nově věci a je třeba se pořád učit ... Mám to vlastně i v popisu práce xD ...
7. Co bych napsal o sobě ? No hraji už dlouho na projectu-nemesis a to na anatheme wowko .. než jsem tedy objevil minecraft , sem tam si zahraji wowko ale už zo po těch létech to není ono ... přednost má minecraft , podle mě je tu víc možnosti a novinky přicházejí pořad :)
ps: už nevím co o sobě napsat , kdyby někoho něco zajímalo , rád odpovím...
Kalimistr
08.08.2012, 23:29
Zdravím
Rád bych se no spíše, pomohl bych Vám rád ve vedení tohoto serveru buď jako moderátor nebo jako eventer (od classic eventů až po stavby)
- je mi 16 let
- nick: Kalimistr
- hraji od verze 1.7.3 (nezačínal jsem zde!)
- Znalost itemů až po složité redstone písty.
- Premium: Měl jsem
- Na serveru hraji od 1.2.4
- Pluginy nějaké znám jsem ochotný se je naučit
- Eventy jsem prováděl na ......... (nechci dělat nějak reklamu) --> různé eventy (Run apod.:)
- Studuji SPŠ obor informační technologie (Programovaní tudíž apod.:)
- Proč bych se chtěl ucházet o eventera: Rád bych lidem dopřál trochu víc té zábavy ohledně eventů
- Proč bych se chtěl ucházet o moderátora: spousta lidí co zde na serveru vidím se neumí vyjadřovat bez toho aniž by se nad někým nepovýšili nebo si na něm nevybíjel své komplexy. A také pomáhám rád lidem s jakoukoliv informační otázkou.
- Na vašem serveru jsem ze začátku trávil tak 5-6 hodin někdy i více, ke konci 3-4 (svět vytěžený a přechod na 1.3.1)
PS: Popravdě píši to zde jen proto abych mohli teď od 1.3.1 lidem pomáhat moc mi nejde o nějaké výhody o to nestojím. Děkuji za přečtení (po případně, že topic je uzavřený) .
email.: Homola.Dominik@seznam.cz
Zdravím, tímto bych se rád ucházel o post Eventera
-Jméno ve hře: Damnuty
- Věk: je mi 16 let o pár měsíců už 17
Premium: bohužel nejsem vlastníkem :(
-znalosti receptů a mechanik popřípadě i nějakých pluginů (doučím kdyžtak): si myslím že mám na dobré úrovni, ale to může být jen moje vize :)
- dále si myslím že práce v teamu by pro mě neměl být problém.
- přístup na forum a do hry mám pořád i po čas školy a můžu nabídnout 5-7 h online denně
- Kreativita :) mám dost nápadů na eventy jen je zrealizovat a nejni problém se vyžít v creativu v singlu :D
1- nebudu to tady nějak rozepisovat ale jeden z Eventů by mohl být Greendown . hráči by se rozmístily po stromech na listí stromy by se skácely (myslím to dřevo) a následně jak by listí mizelo by hráči padali do propasti s něčím.
2- už mám na mysli dlouho, jednalo by se o jakýsi malý Temple s několika hádankami na tabuli hráč by mě musel přes /tell odeslat odpověď čímž by se dostal do další místnosti a kdo zodpoví nejrychleji hádanky vyhraje.
3- by byl event kde by si každý zvolil jednu z 10 cest a zkoušel obejít všeljaký nástrahy atd. (zde by šlo o velký systém obvodů atd)
Tak a něco o mě: jménem jsem Tomáš a studuji střední školu (4lety) strojírenství.
Minecraft hrám už od 1.7.3 a za tu dobu jsem postavil už pěkných pár nesmyslů. A nebudu vás nijak tahat za nohu tohle by byl můj první post na Minecrfatu jako Eventer jinak Eventera jsem kdysi dělal na několika wow serverech, ale nějak se začít musí.:borec:
Dále rád jezdím na kole či hraju hokej/Florec a nepohrdnu ani pořádnou akcí :D
Na Projectu-Nemesis hrám už asi dva roky převážně wow Anathema či Gigafun na Minecraft Nemesis jsem přišel asi před 2-3 týdnama a hned mě oslovil.
A to je pro zatím asi vše.
E-mail: ur100@seznam.cz
:borec:
TheRay85
12.08.2012, 00:15
Zdravím, žiadam o post moderatora :)
Vek: 27
NickName: theray
MC hrám celkom 2 roky samozrejme s prestávkami na rôznych serveroch medzi časom aj na vlastnom public serveru vela práce málo času čiže som sa na to vykašlal a zakotvil som u Vás, lúbi sa mi akým spôsobom sa serveru venujete a rád by som prispel aj ja.
MC hrávam skoro každý deň vo večerných hodinách niekedy až ranných :D
kontakt mail: info@fuse.sk
next contact: http://www.facebook.com/ray.rattay
Len malý Fan Page na ktorom sa stále pracuje...
http://fuse.sk/mc/
Ahoj, je mi 16 let, ve hře se jmenuji Nicchaj a na PN hraji už docela dlouhou :)
Ve hře mám možnost být v podstatě kdykoliv hlavně o víkendech a o prázdninách... když mám školu tak s přehledem 3 a více H. Zkušenost mám se základními pluginy (essentials, hawk, authme, icon a pod..) + na svém hamachi serveru jsem si je zkoušel i trochu upravovat :twisted: . Jinak MC hraji cca od 1.6 takže se vyznám ve všech receptech a rs na normální úrovni.
Proč bych měl být já moderátorem ? : Moderátorem bych se chtěl stát protože rád pracuji v teamu, pomáhám playerum, respek k admin teamu a zkušenosti.. Jinak kontakt už na mě máte :) :smoke:
Věk: 20
Jméno: Mám Nick: Tyranus / Djeezis
Jak dlouho hrajete Minecraft: 10 měsíců z toho 10 měsíců na PN
Jak často jste ve hře (Aktuálně téměř vůbec) jinak cca 4 hodiny denně
Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu? Ano jsem vlastník Premium učtu
Jaké nápady máte na eventy, co byste chtěli dělat? Nápady mam Hnedle 4 (PvE Event, PvP Event, 2x Adventure Event)
A dále můžete napsat něco o sobě?? Umím v Javě, Jsem cholerický, Mám svůj názor a stojím si za nim, Vůdcovské schopnosti, Student ČVUT FEL Exdeveloper pro Minecraft PN
Konec přihlášek. V nejbližší době budeme vybírat. Situace se trošku změnila za tu dobu takže to asi nebude moc lidí.
Damnuty a Laufa nechť dodají skype. Gazda jako eventer měl taky mnoho hlasů, ale po wipu se zde neukázal takže zůstává v záloze.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.