PDA

Zobrazit v plné verzi : Žádost o registraci + BugReport

Psojed
15.07.2012, 22:59
Zdravim,
trochu jsem si hrál :)

1) Pokud se ZAREGISTRUJI přes web, ale neodklepnu aktivační link odeslaný na uvedený e-mail v brzké době, aktivační link přestane fungovat. To je celkem pochopitelné, bohužel nikde jsem nenašel možnost zaslat aktivační link na e-mail znova.
2) A při opětovném pokusu o registraci se stejným emailem jako v případě 1 mi registrační formulář nahlásí že tento email už je použit. Přitom do hry ani do menu na webu se lognout nemůžu.
To jsem tedy vyřešil sám - ač nerad, regl jsem se znova s mým druhým emailem. Ve hře jsem po pár chvílích hraní zjistil, že nemáte aktivní CraftBukkit vymoženosti ([lift], [door], improved minecart systém, atd.), což mě nejprve naštvalo a tak jsem reagoval použitím /unregister heslo. Nicméně při prohlížení ostatních serverů jsem si řekl, že tady to zřejmě bude lepší volba než jinde, a aspoň budu mít příležitost vyzkoušet svoje redstone schopnosti.
3) A to je další problém. Do hry mě to už nepustí pod tímto nickem s tím, že nejsem registrovaný, ale na webu se můžu zalogovat do hráčského menu normálně a vidím i svoje statistiky co jsem nakutal v minecraftu.

Každý hráč který se rozhodne tady skončit už tedy nemůže začít znovu pod stejným nickem a se stejným emailem. Prosím o opravu a také poprosím o reaktivaci mého acc pro minecraft.
Dík.

clean
16.07.2012, 11:01
poslal jsem to Qentusovi musis pockat az prijde stim ja nic neudelam

Psojed
17.07.2012, 13:49
Vpoho, v profilu mu to píše naposledy aktivní 14.07 tak jenom doufám že nebude aktivní zase až v sobotu ;)

Psojed
23.07.2012, 20:21
Bump. Můj problém stále trvá - na web se přihlásím uživatelským jménem a heslem vpohodě, ve hře mi to hlásí "běž se registrovat na web".

Qentus
24.07.2012, 10:18
napraveno