PDA

Zobrazit v plné verzi : Čistka?!?!

JJohn
11.07.2012, 12:09
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: !!!!
Dnes jsem se přihlásil na server jako obvykle. Měl jsem u sebe svoje věci. Šel jsem do města Green. A MŮŽE MI DO P*DELE NĚKDO VYSVĚTLIT, PROČ V GREENU MIZELY BARÁKY?! PROČ TAM ASPOŇ NENECHALI TRUHLY?! KTEREJ ******************************************** TO UDĚLAL?!
MŮŽE MI TO NĚKDO VYSVĚTLIT?!?!?! :ehm::ehm::ehm::ehm::ehm::ehm::ehm::evil::evil::evil::evil:: evil::ehm:

PaliCZ
11.07.2012, 13:13
Zachovej klid. Ok? Já se kouknu do Greenu jestli to není jenom chyba u tebe. Ale klid.:sokovany:

kealing
11.07.2012, 17:07
Za prve pisu z dovolene z mobilu takze bud vydrzis do nedele nebo budu cca odpovidat zde jednou za 24 hodin.

Za druhe pis slusne nebo to budu brat jako spam.

Za treti v Greenu probiha cistka cobble, nelegalnich, nagrifeovanych, jednolitych plankovych, nedostavenych a SHOP staveb (SHOP uz davno nemaj existovat pouze jen v obchdaku) a navic si myslim ze ty si to mel nelegal postaveny(rozmery, nazev res a subzone tomu napovidali).

PODEPSAN Moderator Kealing z dovolene.

JJohn
11.07.2012, 18:15
Dobře, omlouvám se za vyrušení z dovolené. :-D
Dále se omlouvám za spam ( ale musíte uznat, že člověk je naštvaný, když uvidí, že celý barák je v tahu).
A mám pár připomínek: a) Uznávám, že moje rezidence a název tomu neodpovídaly, a vím, že mi asi nebudete věřit, ale má to 2 části:
1) Jméno: zrušil jsem a obnovil rezidenci poprvé kvůli jménu (nevím jak přejmenovat).
2) Krádeže: když jsem si před dveře dával netherrack na ozdobu a někdo mi to čóroval (asi Sajdak, nebo jak se jmenuje(pokoušel jsem se to nahlásit, ale lachim mi napsal, že až po eventu, tak jsem to nechal)).Tak jsem si zvětšil residenci o jeden blok ze všech stran. Subzone nehápu, co s tím má dělat, když tu si můžu vytvořit, jak chci.
b)SHOP Stavby: :ehm:Ehm..To je tak, že když člověk má jistou místnost pro obchody typu '3 dia za bednu cobblu', a má nad tím napsáno SHOP, tak se to musí rušit?!
c) Truhly: Ehm.. Aspoň ty jste mohli nechat jako zdvořilé gesto. To je jediné, co bych očekával.

S pozdravem

JJohn

Qentus
12.07.2012, 00:14
To co jsi měl v truhlách ti bude navráceno. Hlas se pak u Kealinga.

JJohn
12.07.2012, 06:28
Děkuji za ochotu.

S pozdravem

JJohn

kealing
14.07.2012, 16:02
Majetek bude navracen jak rekl qentus a stahba byla malinko veci 16x17. to by se dalo jeste prekounout ale nevidel jsem zadnou aktivitu v truhlach tak jsme to zboural jak sem rikal. Omlouvam se teda. pokud te dnes nezastihnu budu tu v pondeli cely den.

PS: v nedeli jedu opravovat strechu babicce nedavnou bourku to strecha nevydrzela