PDA

Zobrazit v plné verzi : Obchod ceny

FcelkaMaia
30.06.2012, 17:57
Minulý týden jsem se pro jistotu ptal i ve hře a bylo mi řečeno, že cena zboží může být maximálně o 10% vyšší než je psáno v tabulce a dolu můžu jít jak chci.
Dokonce i v sekci: http://minecraft.project-nemesis.cz/shop.php
Je jasně napsáno:
Máme vytvořený ceník podle kterého si budete dávat ceny do obchodů. Ceny si můžete zvýšit max o 10%, slevovat můžete jak chcete. Ceník je zde a nebo v online verzi na docs.google ZDE (použijte funkci hledat)

Pokud mi tedy minulý týden je řečeno to samé co je na webu, já si zažádám o obchod, zaplatím ho a dám si zboží.

Následně Padouch začne tvrdit, že je to opačně že můžu prodávat stone třeba za 5000 a dolu můžu jít jen o 10% od ceníku a že je mu to jedno a obchod mi prý klidně zavře.

Může mi někdo vysvětlit, proč dojde k tak významné a navíc nelogické změně aniž by to bylo oznámeno a lidé si tedy zřídí a zaplatí obchod podle vlastně neplatných podmínek?

Pochopte, že to pak přijde, jako když si ze mě někdo dělá srandu .....

Edit: za ceny co jsou v tabulce v dokumentu je zboží neprodejné. Pokud tedy došlo ke změně aniž to bylo oznámeno, žádám o náhradu zaplacených surovin a času co jsem se s tím babral ....

Padouch
30.06.2012, 18:11
upraveno na webu

FcelkaMaia
30.06.2012, 18:12
Mě je jedno, že jsi to ted upravil, já si ráno zařídil shop za jiných podmínek než jaké jsou pár hodin poté ..... jsi jistě věděl, že to budeš měnit. Nebo jsi ani netušil jaká jsou pravidla shopů?

Edit:vzhledem k tomu že mám obchodák na starost věř že pravidla znam. :borec:

Padouch
30.06.2012, 18:16
zatím jsem to vrátíl a až to proberem v admin teamu pak se to bude dál řešit :lock: