Zobrazit v plné verzi : silene lagovani na mem pozemku (jiz 2 dny)
marcelll
29.06.2012, 06:27
Před 2 dnamama mi šel MC na mém pozemku úplně v pohodě nic sem moc nestavil a pořád šel , ale pak sem se přihlásil a šíleně se to lagovalo hnu nohou o kousicek a sek sek za 2m ujdu 10metrů prosím pomoc ;( , ale na spawnu mi to jde lépe , ale troěku se to taky seká pomoc.
marcelll
Na tvém pozemku je nějaký RS obvod s pistonama, včera jsem tam šel a bylo to šlyšet- 1. možnost.
Někdo tam má farmu, ať už na selpice či jiná zvířata. - 2. možnost
Jinak mě osobně se to tam neseká (nelaguje), možná máš slabší PC.
Marcelll řekl bych že problém bude ve tvém Pc protože nikomu jinému to nelagovalo.Kdyby to byl problém serveru lagovalo by to všem.
Zkus pročistit počítač,popřípadě nainstalovat znovu javu a MC.
Eneriscraft
29.06.2012, 11:44
Marcell tu tvou patrovou farmičku tam známe tak zkus trochu zredukovat počty zvířat (třeba takových 100+ ovcí dělá divy)
btw kulturní vsuvka:
/res pset residence marcelll lags true
/res pset residence marcelll timeshift true
:D
Způsobuje ti to ta farma na zvířata (příp. šílené RS obvody). :lock:
Tak at dodá marcel nějaké video ...
A napíše jaký má PC atd .... NELOCKUJTE MU TO HNED DOKUD SE NEVYJÁDŘÍ.
Tohle není žádná pomoc od modu to už Eneriscraft (http://forum.project-nemesis.cz/member.php?18087-Eneriscraft) měl solidní nápad.
Má slabší PC a naházel si moc vajec do slepičí farmy, jak zde již bylo řečeno + stavba šílených RS obvodů s rapid pulserem, který měli dělat kouř. Má stavět s ohledem na možnosti svého PC.
Obvody RS v té farmě jsou hrozne, Je tam farma na Vejce asi 3 místnosti :-) to podle mě způsobuje ty "lagy" :-)
Pro slabší PC je takové množství itemu je ubijejici paměť RAM Doporucuji zvednout alespon na 2GB pomoci navodu zde na foru..."jak pridelit vetsi ram pro JAVU"
PS: omlouvam se za zhoršenou gramatiku - psal jsem to ve spěchu :-)
No tak šup sem s návodem, a až dojde hned si to přenastaví nebo si udělá úpravu na pozemku.
Oni to locknuli az potom co jsme to snim ve hre osobne vyresili (blbe to napsali :))... a jak jiz bylo receno byla to je chyba jelikoz proste mel moc vajec + rs obvod na malem prostoru a z toho duvodu to lagovalo jen na to miste (proto jsme to mohli resit ve hre a ne tu). Uz to tam nelaguje a je to vse v poradku napravene.
ZDE NALEZNE NAVOD Minecraft mi v tom miste kde uvedl bral az 1,5GiB Paměti RAM
http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?12933-Crash-ani-ne-po-5ti-minut%C3%A1ch&p=73030&viewfull=1#post73030
http://www.minecraftforum.net/topic/350344-allocating-more-memory-to-java-windows/page__hl__how+allocate+memory
stačilo by použít kolonku hledat zde na foru a ne čekat než to nekdo naservíruje na zlatem podnose
Bohužel ale mám zde tolik volneho času aby jsem to delal za ostatni lidi já :-)
JIND: bohužel nemam ted tolik času aby jsem kazdemu hledal a donášel vše na zlatem podnose stačí opravdu použít tlačítko hledat a ješte když mu napíši kompletní frázy kterou má hledat :-)
Mozna mas pravdu ovsem MC team je tak obrovsky ze muze dovolit individualni pristup.
Ano je obrovsky :-) jen takto mi nezbývá cas na mou Developerskou činnost :-)
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.