PDA

Zobrazit v plné verzi : silene lagovani na mem pozemku (jiz 2 dny)

marcelll
29.06.2012, 06:27
Před 2 dnamama mi šel MC na mém pozemku úplně v pohodě nic sem moc nestavil a pořád šel , ale pak sem se přihlásil a šíleně se to lagovalo hnu nohou o kousicek a sek sek za 2m ujdu 10metrů prosím pomoc ;( , ale na spawnu mi to jde lépe , ale troěku se to taky seká pomoc.
marcelll

Krakono
29.06.2012, 08:52
Na tvém pozemku je nějaký RS obvod s pistonama, včera jsem tam šel a bylo to šlyšet- 1. možnost.
Někdo tam má farmu, ať už na selpice či jiná zvířata. - 2. možnost

Jinak mě osobně se to tam neseká (nelaguje), možná máš slabší PC.

Padouch
29.06.2012, 08:53
Marcelll řekl bych že problém bude ve tvém Pc protože nikomu jinému to nelagovalo.Kdyby to byl problém serveru lagovalo by to všem.
Zkus pročistit počítač,popřípadě nainstalovat znovu javu a MC.

Eneriscraft
29.06.2012, 11:44
Marcell tu tvou patrovou farmičku tam známe tak zkus trochu zredukovat počty zvířat (třeba takových 100+ ovcí dělá divy)

btw kulturní vsuvka:

/res pset residence marcelll lags true
/res pset residence marcelll timeshift true
:D

Palan
29.06.2012, 11:52
Způsobuje ti to ta farma na zvířata (příp. šílené RS obvody). :lock:

Jind
29.06.2012, 21:39
Tak at dodá marcel nějaké video ...

A napíše jaký má PC atd .... NELOCKUJTE MU TO HNED DOKUD SE NEVYJÁDŘÍ.
Tohle není žádná pomoc od modu to už Eneriscraft (http://forum.project-nemesis.cz/member.php?18087-Eneriscraft) měl solidní nápad.

Palan
29.06.2012, 22:21
Má slabší PC a naházel si moc vajec do slepičí farmy, jak zde již bylo řečeno + stavba šílených RS obvodů s rapid pulserem, který měli dělat kouř. Má stavět s ohledem na možnosti svého PC.

tyranus
29.06.2012, 22:24
Obvody RS v té farmě jsou hrozne, Je tam farma na Vejce asi 3 místnosti :-) to podle mě způsobuje ty "lagy" :-)

Pro slabší PC je takové množství itemu je ubijejici paměť RAM Doporucuji zvednout alespon na 2GB pomoci navodu zde na foru..."jak pridelit vetsi ram pro JAVU"

PS: omlouvam se za zhoršenou gramatiku - psal jsem to ve spěchu :-)

Jind
29.06.2012, 23:03
No tak šup sem s návodem, a až dojde hned si to přenastaví nebo si udělá úpravu na pozemku.

clean
30.06.2012, 09:42
Oni to locknuli az potom co jsme to snim ve hre osobne vyresili (blbe to napsali :))... a jak jiz bylo receno byla to je chyba jelikoz proste mel moc vajec + rs obvod na malem prostoru a z toho duvodu to lagovalo jen na to miste (proto jsme to mohli resit ve hre a ne tu). Uz to tam nelaguje a je to vse v poradku napravene.

tyranus
30.06.2012, 09:50
ZDE NALEZNE NAVOD Minecraft mi v tom miste kde uvedl bral az 1,5GiB Paměti RAM

http://forum.project-nemesis.cz/showthread.php?12933-Crash-ani-ne-po-5ti-minut%C3%A1ch&p=73030&viewfull=1#post73030

http://www.minecraftforum.net/topic/350344-allocating-more-memory-to-java-windows/page__hl__how+allocate+memory

stačilo by použít kolonku hledat zde na foru a ne čekat než to nekdo naservíruje na zlatem podnose
Bohužel ale mám zde tolik volneho času aby jsem to delal za ostatni lidi já :-)

JIND: bohužel nemam ted tolik času aby jsem kazdemu hledal a donášel vše na zlatem podnose stačí opravdu použít tlačítko hledat a ješte když mu napíši kompletní frázy kterou má hledat :-)

Jind
30.06.2012, 10:35
Mozna mas pravdu ovsem MC team je tak obrovsky ze muze dovolit individualni pristup.

tyranus
30.06.2012, 12:15
Ano je obrovsky :-) jen takto mi nezbývá cas na mou Developerskou činnost :-)