PDA

Zobrazit v plné verzi : Nedostatečná pomoc

GeryGery
03.06.2012, 14:42
Zdravím, na začátek bych řekl, že jsem tu nový. Vlastně vůbec poprvé hraji minecraft po internetu. Proto toho hodně nevím, no hodně, nevím skoro nic. Z toho plyne, že se v chatu ptám co a jak funguje. A odezva? Žádná. Za celé tři dny mi snad nedošla ani jedna odpověď na mou otázku. Totální ignorace. Při tom byl online moderátor Kealing, dále třebas Moucha01 nebo Krakono. Nechci tu do někoho "hrotit", ale očekávám, že když člověk něco neví a zeptá se, tak mu pověřená osoba (administrační tým) odpoví, poradí. Aha, teď čtu, že "pokud se slušně zeptáte, tak by měli být schopni vám pomoci (moder.)". Samozřejmě jsem se slušně ptal, takže opravdu nevidím důvod, proč jsem ignorován. Čím dál více vidím na serveru, že když se někdo na něco zeptá a online moderátor mu neodpoví, napíše to třikrát za sebou a co se nestane, dostane kick na spam. Tak kde to jsme? Berte v potaz, že tu hrají také úplní minecraft nováčci, kteří ocení vaši pomoc.

Díky za odpověď, GeryGery

K4M1L
03.06.2012, 15:05
A text té otázky?

GeryGery
03.06.2012, 15:08
Nejde jen o jednu, bylo toho více. Například jsem chtěl vědět, jak se dostanu do "stromovny" nebo "sadovny". Ano, u spawnu jsou cedule popisující warpy, ale když jsem podle těch cedulí šel, zavedlo mě to do knihovny. Na to jsem se taktéž ptal, žádná odpověď.

clean
03.06.2012, 15:47
sipka odkazuje na cedulku vedle (ne do zadne knihovny), kde je napsano [warp] Porty... po kliknuti na ni te to portne do mistnosti, kde porty jsou a u kazdeho mesta je napsano co tam je (sad, pisek atd.)... ptas se na otazky, ktere jsou bud napsany v pravidlech, navodech na webu... napr. "mám job horníka, co mám delat prosím? :-D" odpoved na toto mas ZDE (http://minecraft.project-nemesis.cz/jobs-iconomy-navod)... vse je napsane na webu a opravdu nemame na to kazdy den 100x opakovat to same, kdyz se to da precist, kde je sad je taky napsano na spawnu v pravidlech (budova pred radnici mesta ne spawnu)

GeryGery
03.06.2012, 15:57
No vidíš, přesně takto mi to stačilo. :-) Ale beztak je moderátor/administrátor na serveru od toho, aby radil.

Díky

K4M1L
03.06.2012, 16:09
Ano, představ si sám sebe ve stejné pozici...100x opakovat tutéž věc...to dost omrzí.

clean
03.06.2012, 16:09
nerikam, ze neni od toho, aby poradil jenze ono se to rekne poradit... v tom chatu se to ztraci, kdyz nekdo pise jeste ktomu do global a ne do helpu... kazdy se prece muze nejdrive podivat na web snazili jsme se to udelat i pro novacky, aby to pochopil kazdy...

Jind
03.06.2012, 19:50
http://youtu.be/4Ri33FCKPmk