Zobrazit v plné verzi : Zmizení věcí z inventu
kelisovka
23.04.2012, 17:37
Ahoj, mám takový problém, dnes mi po restartu zmizeli z inventu vsecky veci z inventu. Na server jsem se zdaleka nepřihlásil první - byl jsem přihlášený asi šestý. Potřeboval bych tedy požádat osobu prověřenou, jestli by mohla vrátit situaci z5.
Děkuji moc
P.S. Místo věcí v inventu si mi v něm objevil krumpáč, lopata, sekyra, meč a 10 chlebů.
Napiš prosím tě co cca jsi měl u sebe
kelisovka
24.04.2012, 19:10
No, tak to bude bojovka :D
Vím, že jsem měl plně obsazený invent, protze jsem kutal... Tak pulku z toho - ne-li vic zabirala cobble a hlina - to nepotrebuju ;) Pak vim, ze tam bezpecne bylo cca 17 slimeballu, svitici prasek, nejake iron krumpace a dal nevim :( Da se to nejak zjistit? Pak mam za to, ze jsem tam mel ench I dia mec, ale to bych kecal, vubec si nejsem jistej, takze pokud to nemuzete zpetne zjistit, tak mi ho nedavejte, tim si nejsem vubec jistej, mozna jsem ho znicil a nerad bych si vymyslel...
Bohuzel jsem to zvladl zapomenout, vim jiste jen o tech trech vecech :(((
Diky za vyreseni problemu...
kelisovka
28.04.2012, 10:35
UP, jen se pripominam :ups:
Mám teď trochu horší net. Dám ti to až se k tomu dostanu tak snad zatím bez toho vydržíš.
kelisovka
01.05.2012, 13:48
OK, připoměl jsem se, protože mi v chatu ostatni rikali, ze je problem vyresen priblizne do 24 hodin... Diky, nijak na to nespecham.
Squall99
01.05.2012, 19:06
iba tak otazocka k veci neprihlasisil si sa pod nickom s inymi velkostami pismen ? pretoze napr ja som in game Filip99 a ked sa prihlasim ako filip99 tak som na tom istom mieste a vsetko je po starom ale veci s inventara nemam :)
ma na /home kelisovka bendu melo by tam byt to co jsi tu napsal
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.