Zobrazit v plné verzi : utok hacekra
CAW
nekdo mi hacknul ucet a nemuzu se prihlasit kdy kliknu na poslat nove heslo (nobo jak to je) napsalo to
Not Found
The requested URL /lostpassword.php was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8o Server at minecraft.project-nemesis.cz Port 80
pls help
CAW
nekdo mi hacknul ucet a nemuzu se prihlasit kdy kliknu na poslat nove heslo (nobo jak to je) napsalo to
Not Found
The requested URL /lostpassword.php was not found on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny13 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8o Server at minecraft.project-nemesis.cz Port 80
pls help
Kdy ses naposled přihlásil ze svého PC?
prosím aby jste zaslali heslo na e-mail jirka.letadlo@seznam.cz muj e-mail sas.66@seznam.cz nefunguje (zmena hesla)
heslo ti poslat nemuzeme jelikoz je uchovavano v DB jako šiforvané maximalne je mozna zmena na jine
ok to staci
a to zmenene byste mi mohli poslat na mail
jirka.letadlo@seznam.cz
Chyba není na tvé straně. Stránka se změnou hesla momentálně není funkční. Někdo ti teda změnil heslo nebo jsi ho zapomněl?
nekdo mi ho zmenil a poslat heslo by bylo stejnak k **** jelikoz my hacknul i mail na kterym mam register takze to si potom budu muset tez zmenit
caw hele este neco ten kdo mi ukrad ucet se tam loguje poznal sem to tak ze sem se pripojil na server a vydel ze stojeim na jinem miste nez kde sem byl pri pokusu vcera
muzes se podivat jestli nema stejnou Ip jako jendelin nebo Tilik (znam je osobne a nemaj me moc radi dik)
dystak pls dej natu logovaci Ip adresu IP ban nebo alespon na muj ucet ban na nakou dobu (dokud to neviresime bojim se o veci)
Vyřeším tě večer. Snad se k tomu dostanu. Nové heslo ti pošlu zde na forum do PM.
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.