Zobrazit v plné verzi : Griefing
Zdravím,
můj nick na serveru je ejky, jsem nový hráč u vás a nevím jak u vás rešíte griefing, takže to napíšu zde. První den co jsem se registroval, jsem si začal stavět dům. Po pripojení na server druhý den, byl dům kompletně rozebrán ačkoli je v pravidlech jasně napsáno, že griefing je zakázaný. Rezidenci jsem si nedělal, protože jsem dům zatím neměl hotový a netušil jsem, že hned první den ho budu mít dům rozebraný. Přišel jsem na tento server, protože umím stavět hezké stavby a abych tu nějaké postavil, né abych rešil nějaké griefery. Samozřejmě ukážu ve hře, kde moje obydlí stálo, aby mohl být griefer odhalen. Neprosím o náhradu věcí, jen aby byl hříšník potrestán.
Děkuji
ejky
toto na foru stejne nevyresime, takze se musis domluvit ve hre s nejakym moderatorem... ja tam prijdu az vecer, ktery to vyresi a opravy skody... a to, ze je grief zakazany si myslis, ze to lidi nedelaji? nemaji svoje, tak nici ostatnim... proto mame residence od ceho by tu jinak byli
No kdyby se griefy na serveru řešily nějak lépe a trestalo by se za to pokaždé. Hráč by si pak jistě rozmyslel jestli dům zničit či ne :) Věř nebo ne ale pár takových serverů existuje...
vzdy se grief tresta podle velikosti banem to, ze prislo mnoho novych hracu, kteri se neumi chovat za to nemuzeme
nebudu zakládat nové téma, napíšu sem. ve hře se žádného moda nedovolám, na tickety taky nikdo nereaguje. někdo mi na hotelu (ta velká cihlová budova v mém malém městečku x:2289 y:64 z:777) zničil všechny glowstony v přízemí. prosím někoho, aby se na to podíval. před měsícem mi někdo poničil farmu opodál a situace byla úplně stejná. nikdo si mých opakovaných hlášení nevšímal. na stavby této velikosti a rychlosti rozrůstání se residence uplatňuje těžko. proto residence tam kde bydlím nemám a ani nebyly třeba, dokud se na ostrově kde jsem neobjevilo několik nově příchozích hráčů. +jim tam stojí velkej hrad z cobblu a to taky nikoho nezajímá. prosím o nápravu. děkuji!
kdyz pises do globalu nemusisme si toho vsimnout - proste je toho na globalu moc - pis do tell nebo ho help kdyz zadas moda
tickety jsou od toho ze se neresi hned ale az ma mod cas
nebudu zakládat nové téma, napíšu sem. ve hře se žádného moda nedovolám, na tickety taky nikdo nereaguje. někdo mi na hotelu (ta velká cihlová budova v mém malém městečku x:2289 y:64 z:777) zničil všechny glowstony v přízemí. prosím někoho, aby se na to podíval. před měsícem mi někdo poničil farmu opodál a situace byla úplně stejná. nikdo si mých opakovaných hlášení nevšímal. na stavby této velikosti a rychlosti rozrůstání se residence uplatňuje těžko. proto residence tam kde bydlím nemám a ani nebyly třeba, dokud se na ostrově kde jsem neobjevilo několik nově příchozích hráčů. +jim tam stojí velkej hrad z cobblu a to taky nikoho nezajímá. prosím o nápravu. děkuji!
TED sem ten ticket vyresil. Myslis si, ze kdyz DOPOLEDNE zalozis ticket, ze to za minutu vyřešímě? Jako ze modi nechodi do školy/práce/nemaj svoje činnosti? A máš si tam dát residenci nebo si o ní požádat zde na fórum (jelikož je to větší jak 30*30*30).
do help a tell už radši nepíšu, protože se stejně nikdo neozve. mod přítomen byl, nereagoval. online ca 24lidí. jenže všichni jsou velmi zaneprázdněni, když někdo něco jednou za uherák potřebuje. zbytek komentovat nebudu, přečti si to znova, možná to napodruhé pochopíš. a poznámky typu: "myslíš si, že modi nechodí do školy..." si příště laskavě odpusť.
ty tickety se zde dali prave kvuli tomu, ze kdyz si nejaky hrac vsimne nebo najde u sebe grief napise to tam a mod az ma cas, tak to vyresi jelikoz, taky delame svoje veci a nemuzu hned jit resit rozbite lampy.... a jak jiz palan psal tvoje blbost, ze si nezadas o vetsi res neni problem ji udelat a urcite, kdyz bude primerena a potreba udela se... vzdy jsme vyhoveli, kdyz nekdo nejakou vetsi chtel... nebudem se tu hadat stejne to nikam nepovede, takze :lock:
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.