PDA

Zobrazit v plné verzi : Kanály obchodů a respawn

Tonda
20.03.2012, 17:10
Ahoj,
1.) Chtěl bych jenom navrhnout, aby když píšu do kanálu shop, tak aby to viděl úplně každý a ne jenom ti, co jsou přihlášeni kanálu shop. To by byla první věc.
2.) Když zemřu, tak mě to hodí na spawn a ne ke mě domů, tak jak to bylo dřív.
3.) Taky když se změnila radnice to nebylo zrovna dobré....
4.) Proč nemůžu na dyn. mapě najít to město, kde je /home centrum a Prázdninová vilka Nuta a Taková vysoká věž.... Od tama trefím domů.... Dřív se tam portovalo /home coshboy... Teď to je /home centrum... To by ještě šlo....
5.) A nefunguje mi nastavení residence pro bratra... Furt nemůžu povolit, aby mi mohl chodit do truhly a otvírat barák aby se tam dostal. Nevím proč. Už mi radilo tolik lidí a moderátoru a nic nefunguje.... Ale to už je jedno.. Já se vždycky přehlásím a vyhážu a tak...
Díky Hráč Tonda

clean
20.03.2012, 19:00
1) na autojoin ma prava kazdy, ale po prechodu na 1.2.3 to zas nefunguje musime pockat na opravu
2) dalsi bug verze 1.2.3 musi se pockat na opraveni bohuzel stim zas nic neudelame
3) radnice se menila kvuli vetsi moznosti pravidel atd. a predejit griefum hned po loginu noveho hrace
4) tim, ze se menil spawn se i posunula viditelnost te mapy ze zacatku (mesto tam je videt, ale neni cele nactene).. bohuzel nejde nacist veskerou mapu z duvodu lagu atd. postupne se mapa nacte, kdyz tam chodi hraci
5) nastavis pro nej /res pset nazev_residence nick_bratra container t to container je na otvirani truhel a to zamenis potom na use a build a vzdy potvrdis
hlavne je to nachylne na velka mala pismena musis si davat pozor! a jeste povolis trhuly pomoci /cmodify nick_bratra a kliknes na bednu

jeste presunuto do spravne sekce

Palan
21.03.2012, 12:35
Ohledně načtení větší části mapy- nešlo by pustit, když na serveru nikdo není (dejmetomu 0:00-6:00 ?)

clean
21.03.2012, 17:09
no tam jde o to, ze ta mapa ma pak strasne moc proto neni cela nactena