PDA

Zobrazit v plné verzi : Problém s ovcema

Deathrick
19.03.2012, 16:55
Ahoj,
Předem se omlouvám za umistění tématu do sekce informace, ale nenapadlo mě kde to dát.
Mám neustále problémy s ovcema, to že se mi jich pár dostane přes texturu tak moc zas neřeším, ale dnes jsem se připojil v 13:00
a šel jsem zkontrolovat své ovce sem místo cca. 35 našel pouze jednu. Pár ovcí se potulovalo kolem ohrady tak jsem je navodil a rozmnožil na počet asi 10. Když jsem se připojil o 2hodiny později neměl jsem v ohradě ani ovci. Nevím jestli ovce utekli texturou, což mi příjde krajně nepravděpodobné vzhledem k tomu že široko daleko nebyla ani jedna, nebo mi to někdo vyvraždil což mě vůbec nenapadá jak, jelikož ohrada je residence se zakázaným move, use i build a ohrada je úplně zavřená. Chtěl bych se zeptat zda-li se z tím dá něco dělat?
Farma se nachází na souřadnicích x:134
y:94
z:-84 Nebo na Deathrick home

Eneriscraft
19.03.2012, 17:26
Mám stejný problém ... dokonce sem jin postavil i pevnou místnost ze skla (podlaha i strop) a ovce/prasata/krávy si vesele procházejí texturou jako by nic
Jednou sem tam schválně stál a koukal: po 5 minutách si 2 ovce prošli sklem jako nic a v pohodě se rozeběhli do lesa...

Marsik
20.03.2012, 03:31
to sou ender ovce.... já mám normal ohradu z fenců a strop mám ze skla... výšku mám 2 fence a sklo jako strop... tzn akorát abych mohl chodit... a vevnitř v ohradě u okraje vedle plotu mám vodní příkop...ovce timpadem nebudou skakat jak magoři na souši ale ve vodě čvachtat pokud... nezdrhly a to už je mám dlouho celkem...

někdo mi toto dokonce radil... nevim jestli je jen to s vodou, nebo je i možné dát ten plot třeba 3-4 na výšku, nezkoušel sem, zatím neutíkaly tak sem to tak nechal... s tou vodou

Deathrick
20.03.2012, 06:56
ale že mi uteče 12 ovcí za 2hodiny je pěkně divné a den předtím se mi stalo taky něco podobného to jich tam zůstalo 10 a hromada ovcí běhalo kolem ohrady.

Deathrick
20.03.2012, 08:18
dík za radu vyzkouším to jo a plot můžeš mít vysoký jak chceš

Deathrick
21.03.2012, 15:26
dneska zase prázdná ohrada

DemonStalker
23.03.2012, 21:01
Podle me je to tim, ze nejakym bugem prochazeji transparentnimy bloky (sklo, glowstone, atd.) a plotama. Ja mam ovce v ohrade z planek 3 bloky vysoke, strop sklo aby meli denni svetlo a neunikla mi ani jedna.

clean
24.03.2012, 08:42
zkus si dat kolem toho prostoru, kde jsou ovce tekouci vodu smerem dovnitr, kdyz tam je voda oni se nemuzou dostat ke kraji a nepreskoci jinak druha moznost je, ze ti to nekdo krade...

filip99
27.03.2012, 00:49
ono je uplne jedno s jakych blokou to je prejdu vsetkymi blokmi ja mam urobenu miestnost a od steny mam 2 volne policka a na tretom preschuplatte od steny tece voda az po preschuplatte cize sa nedostanu ku okraju tot vse :)

Eneriscraft
27.03.2012, 08:32
Našel sem jednoduché řešení - vykopal sem jim díru z cobblu hlubokou cca 9 kostek obklopenou ze všech stran vodou se skleněnou střechou. a už ani neposkakují u stěn :D

tukas
23.04.2012, 16:36
No....já mel ovce v patře a jeden den jsem nelogl a všechny byly pryč...dřevená ohrada a sklo a strop z kamene....