Zobrazit v plné verzi : spawn zvierat
ahoj ma by som navrh ze by sa viac spawnovali uzitkove zvierata, priznam sa ze som kravu este nevidel na serveri, par sliepok, ani jedna ovca, a dva prasata- to je setko co som videl vo volnej prirode
zvířata se nerespawnujou... při založení mapy je určitý počet zvířat a jak je někdo vyzabíjí/odvede do své farmy už se tam další neobjeví... tak si musíš jít je od někoho koupit nebo jít hodně daleko kde lidi nechodí... je to tak už od zavedení množení tzn pre release 3 na 1.9 nebo tak nějak...
aaha skoda a co ak sa vsetky vyzabijaju? ci to nehrozi
no to nehrozí v normálním případě... páč mapa se pořád generuje ... tady jelikož je ořezaná tak to je ais omezené no... ale je možné že při každém updatu se respawnujou (updatu verze hry) ... když se i biomy celkově mění..
Marsik , nejsem si jistej ale asi se mejliš , kolem farmy sem si zviřata stah do ohrad a něco povraždil a asi po tejdnu se tam znovu zviřata oběvili tak nevim
Pofan , nepropadej depresi , vydrž , par kusu se ti určitě podaři najit , mě to trvalo tři tejdny než sem sehnal hšechen dobytek
říkám stačí jakejkoli update a ty zvířata se tam snad spawní znova... ono ten minecraft aby čert pochopil...
zatím bych řekl že hodně dlouho nouze nebude na zvířata... když si vemeš že to je 6500 blocků mapa velká na delku a šířku... (nvm jestli to je jen 6500 nebo 2x6500 z 0 do + a - ) ...
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.