Zobrazit v plné verzi : mam problem pri prihlasovani sa
od vcera poobedia mi nejde normalne hra po zadani loginu mi to cele sekne a neodpoveda skusil som single player a ide to bez najmensieho problemu no multiplayer nejde pohnut
prosim poradte čo stim lebo ma to štve.
zkus smazat slozku bin najdes: das hledat %appdata% a pak roaming pak minecraft a tam slozku bin smazes stahnes se ti znova mc
takže mam zmazat celi minecraft a potom znova stiahnut alebo iba ten bin
?? dalo bi sa ze prideš na Ts a tam mi to povies. moc sa dotoho nechapem nechcem pokazit este viac
bin som zmazal a dalsom znova spustit hru nijaki efekt to nemalo :(
jde ti teda zapnout mp a dat /login password? a potom se ti to seka nebo se ti vubec nejde dostat do mp (kdyz smazes ten minecraft, tak by si mel dat force update jen pro ujisteni)
jeste nick pod, kterym se do hry prihlasujes?
takže ano pridem zapnem ide riadne vidim aj chat pita /login zadam / login a heslo a potom setkne a este jak naschval to je asi bug vasho noveho spawnu!! bratov nik fungoval lebo bol v starom meste som prisel na spavn islo videm na schodi a tam mi to seklo takže už obaja mame bloknute prakticki učty !!! čo stim mate konkretne to zamrzlo na schodoch po spawne smerom na vichod obaja sme na zhruba tom istom mieste ma ide trafit šlak !!!
neni mozne, ze to nejde jen tobe vymaz cely mincraft tu slozku stahni si znova launcher preinstaluj javu... a dej vedet
kamo fakt a nechapem prečo pridem tam na to iste miesto s bratovou postavou a to iste sa stane doslova zmrznehra a musim alt ctrl del inak ani vipnut nejde!! a co mam vimazak ako celu hru? alebo čo konkretne a ak hru dal by si link kde ju stiahnut zas? prosimta.
das hledat %appdata% a pak roaming pak minecraft a tu slozku vymazes.. jeslti mas nejaky dulezity screeny tak zalohuj a tu mas http://minecraft.project-nemesis.cz/downloads.php?cat_id=1&download_id=1 launcher + si preisntaluj JAVU to udelej nez pustis znova ten minecraft!
už neskoro som znova nainstaloval hru lancher som nezmazal :( a javu ani neviem jak sa preinstaluje tak teraz mi slo pohnut sa 3 kroki a zase zmrzlo cele ja už som ztoho mimo nemožes prist na TS a tam to dohodneme? bo toto neni realne už
jsem na ts ("ts.guildweb.cz"), kde je minecraft budu tam tak pul hodky uz jen max
Běží na vBulletin™ verze 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.