PDA

Zobrazit v plné verzi : 14.3. Nábor Moderátorů a Eventerů

Qentus
14.03.2012, 17:15
Zase nastalo chvíle, kdy je potřeba doplnit řady moderátorů. Nově sháníme také eventery.
Momentálně hledáme:
2-3 Moderátory
Předpokladem je bezúhonnost a to, že hrajete na serveru aspoň 3 týdny. Pokud jste u nás kratší dobu, můžete napsat, ale větší šanci budou mít dlouhodobí hráči.
Při výběru mají velké slovo stávající moderátoři, takže se nehlaste pokud jste s nimi měli v minulosti nějaký větší konflikt. Chci v týmu pohodové lidi.

Požadavky jsou zkopírované, takže tam mohou být menší změny

Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- znalost commandů k pluginům je výhodou, ne požadavkem
- schopnost pracovat v teamu
- ochota pomáhat hráčům na serveru¨
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum
- schopnost práce s Residencemi

Co bude takový moderátor na serveru dělat?
- přidělovat/vytvářet parcely
- odpovídat hráčům na otázky
- banovat menší prohřešky
- pomáhat začínajícím hráčům

Od moderátorů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.

Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.

Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jestli máte zkušenosti s pluginy
- A dále můžete napsat něco o sobě

2-3 Eventery
Nově nabíráme i Eventery.
Stějne jako u moderátorů platí i zde, že je důležitý vztah k nynějším moderátorům.

Požadavky:
- věk 15+
- znalost Minecraft světa, receptů, mechanik
- schopnost pracovat v teamu
- slušné vyjadřováni v chatu
- přístup na forum
- Kreativita - schopnost vymyslet a poté zrealizovat event. Důležitá je schopnost pracovat s redstone obvody - bez nich se eventy neobejdou

Co bude takový eventer na serveru dělat?
- Náplní práce Eventerů bude pořádání eventů. Podle počtu eventerů budu požadovat 1-2 eventy týdně od každého.

Od Eventerů dále požaduji, aby respektovali ostatní členy teamu.

Přihlášky pište do tohoto topicu, rozhodovat bude i styl přihlášky takže si dejte záležet.

Co by měla přihláška obsahovat?
- Váš věk
- Jméno psát nemusíte - hlavní je napsat nick který máte ve hře
- Jak dlouho hrajete Minecraft
- Jak často jste ve hře
- Jestli jste vlastník Minecraft premium účtu (pokud ne tak se nic neděje)
- Jaké nápady máte na eventy, co byste chtěli dělat
- A dále můžete napsat něco o sobě

Eventer na začátek nedostane moc velká práva. Dostane jen to co nutně potřebuje k pořádání eventu. Tzn. portování hráčů k sobě, změny počasí atd.
U eventera je možnost postupu - pokud uvidím velkou aktivitu a že je o jeho eventy zájem tak může dostat větší pravomoce.

Vaše práce bude určitě odměněna. Až uvidím výsledky, tak se můžete těšit na pravomoce na úrovni VIP + commandy na eventy.

Pokud vám něco není jasné, tak se nebojte zeptat do tohoto topicu

Palan
14.03.2012, 17:36
Žádost - moderátor

Ahoj, je mi 19 a rád bych se stal moderátorem na vašem serveru, kde používám přezdívku Palan. V současné době studuji IT SŠ a brzy snad nastoupím na VŠ.
Minecraft jako takový hraju od BETA 1.2, na tomto serveru od 1.0.0. Recepty, RS obvody, atd. zvládám naprosto bezproblémově. Hraju průměrně cca 2-3 hodiny denně. Premium minecraft nemám (není volné Palan), ale v případě nutnosti si mohu MC dokoupit.

Co se týká commandů k pluginům - nějaké základní zvládám, residence jsou naprosto bezproblémové.

Zastihnou je mne možno buďto ingame, nebo mne můžete kontaktovat např. přes skype "f.honsa" či mailem na minecraft@efh.cz a občas se objevím také na TS.

Rád bych napomohl udržovat (a samozřejmě zvyšovat) kvalitu serveru, jeho chod a pořádek na něm. Také se již delší dobu snažím být aktivní a radit nováčkům či hráčům s dotazy.

Díky za přečtení a posouzení žádosti,
Palan

Moucha 01
14.03.2012, 17:44
Zdravím,
chtěl bych požádat o post moderátora. Je mi 16 let, na serveru hraji již pár měsíců a MC už víc než rok - recepty zvládám docela dobře. Práce v teamu pro mě není problémem spíš naopak a s pomáháním ostatním též nemám problém. Příkazy až tak moc neznám ale to se rád doučím. Ani se stávajícími moderátory nemám problém, spíš naopak. Ve hře mě najdete často, s tím problém není. Jen ta bezúhonnost... xD Moje ,,temná minulost", tak ta už je dávno zamnou (alespoň z mého pohledu) a jednou už sem kvůli ní vyřazen byl, tak bych moc ocenil kdyby mi to již bylo odpuštěno. :)
-Moucha01

middle_karlos
14.03.2012, 17:47
Ahojte, chtěl bych se hlásit o místo Eventera. Je mi 16 let, mc hraju si 2 roky a na serveru asi měsíc pod jménem middle_karlos. Denně hraju na serveru cca 4-5 hod.VIP zatím nemám ale plánuji si jej do budoucna zakoupit. Chtěl bych na serveru postavit např.: Skákačku, Bludiště, podkopávačku a další. Moje info: Jmenuji se Jakub, chodím na střední školu Teleinformatickou v Ostravě do prváku. Ve většině tříd je internet a tak si chodím někdy na server i ve škole. Hrál jsem mc i na ČP (ceskejparan) a tam jsem byl op ale hodně se to tam změnilo a tak jsem odešel. Jinak na kompu trávím asi celý den.
PS: zatím jsem se nikdy nesetkal s rs v eventu ale rád se neco nového přiučím :D

Ps:Premium minecraft budu mít do 21.3

Padouch
14.03.2012, 17:52
Nábor moderátorů

Ahoj, je mi 29 a ve hře se jmenuji Padouch.
Chtěl bych se stát moderátorem, protože mě baví pracovat v teamu.
Zkušenosti s MC mám a myslím si že dost slušné.Ve hře se vyznám docela ve všech směrech
jak v pluginech tak v receptech a rs.
Denně jsem na MC 6-8 hodin + aktivita na skype.

premium minecraft nemám ale rád si ho pořídím když bude potřeba.
Do dnešního dne jsem pomáhal a spolupracoval s MOD jako je Lachim16,Coshboy a Infinity.
tento server hraji od 17.12 2011.

S přátelským pozdravem Padouch

Qentus
14.03.2012, 17:53
Využití rs vidím např. v různých závodech s automatickýma překážkama, deathrun atd.... Jako není to nutnost ale podle mě se to hodí.

Krakono
14.03.2012, 18:02
Ahoj! Jmenuji se Krakono a na serveru hraju od 19. prosince 2011. Jsem bezůhonný hráč, pomáhám stavět budovy ve městech, parcely, pomáhám při odhalování griefů, pomáhám méně zkušeným hráčům atd. Minecraft hraji od 22. května 2011. Zkušenosti s pluginy mám z vlastního serveru pro cca. 4 hráče. Jsem komunikativní na MC hraji velice často, o víkendu jsem tu pořád. Stavět umím velice dobře :-). Chtěl bych "nastoupit" na pozici Moderátora. Premium MC nemám, ale je možnost si jej zakoupit. A teď něco o sobě: Je mi 19 let, končím SŠ, mám rád PC hry, jsem slušný :-)

Germanicus
14.03.2012, 18:23
Ahoj volám sa Martin na serveri (martinmz) Minecraft hrávam už pár mesiacov denne som na server cca 4-6 hod. pokiaľ niesom vonku s priateľkou v minulosti som mal 1 server ale zanikol kvôli málo hráčom viem používať všetky základné commandy mám IT školy (information technology) viem programovať ovládam jazyk C a niečo aj z C++ chcem sa zúčastňovať na zveľaďovaní serveru veľmi rád a už sa aj stalo pomáham začiatočníkom poznám snáď skoro všetky recepty atď. mám 21 rokov na tomto serveri som cca 2 mesiace konflikt som nemal so žiadnim GM (moderátorom) viem príkazy na stavanie rezidencií atď. som tu veľmi často MC ma baví je to môj druhý život :D nepoužívam vulgarizmy v chate a chcel by som nastúpiť na pozíciu moderátora + vidím výhodu v tom že budete mat v týme Slováka čo je + pre hráčov zo Slovenska PS: mám dobre vzťahy zo všetkými hráčmi a som veľmi priateľský

tyranus
14.03.2012, 18:42
Jméno:
Jiří Petrák (djeezis)

Věk:
20

Kolik času denně trávím u Minecraftu:

4-6hodin denně mnohdy i více a to každý den
na Serveru od Project nemessis jsem již od minuleho roku pravděpodobně listopad

Co ovládám?
Má znalost sveta Minecraftu je obdivuhodná Recepty ruzne vychytávky trapky dokazal by jsem slusnemu hraci poradit prakticky se všim možným.
Ovládám zakladni i pokročilou znalost pluginu i s commandy + dokaži s vetsinou pracovat i na programove urovni (upravy)
Ovládám úspěšně jazyky C C++ C# Java a databaze SQL a Oracle

Něco o mě?
jsem 20tiletý student vysoke školy technickeho zaměření. Několik let se aktivně věnuji programovani. Aktualně se bzajimam o měnové trhy a Minecraft. Bylo by mi potesenim pomoci tomuto fajn serveru s
prijemnym prostredim

Motivuje mě kvalita serveru a její zvýšení. Zpříjemnění nálady ostatní lidem a pomoc začatečníkům.

Děkuji všem a přeji příjemný zbytek středečniho dne

filip99
14.03.2012, 19:37
Ahoj,
som Filip a chcem sa uchádzať o post moderátora.

Vek: 18
Nick: Filip99

Som celkom zdatný s RS a poznám mechaniky a však určíte nie som dokonalý a som pripravený zdokonaľovať sa. MC hrám približne od decembra, na serveri od januára ale celkom veľa som sa za tento čas o MC dozvedel a naučil sa.

Rád pomôžem novým a menej skúseným hráčom na serveri a chcel by som sa podieľať na zveľaďovaní servera. V hre som denne niekedy od 2 až 5-6 hodín záleží koľko je v daný deň času.
Používanie základných commandov k pluginom ovládam a to čo nie som schopný si naštudovať.
MC premium nevlastním no možno časom ;-). S prácou v teame nemám najmenší problém a viem sa dohodnúť či prispôsobiť.

Niečo o mne:
Takže som Filip mám 18 rokov. Som zo SR mesto Senec. Študujem na obchodnej akadémií, som pohodový človek malo čo ma vie vytočiť no stať sa môže. Budem sa snažiť pomáhať serveru a hráčom ktorý tu hrajú. Na projekte hrám už pár rokov hrával som ešte za čias M&M (wow).
Ďakujem za Váš čas a dúfam že som zaujal :).

arkus86
15.03.2012, 15:29
Ahoj,
rád bych se ucházel o místo moderátora.
Je mi 18, jsem z Litoměřic a ve hře hraji pod nickem Arkus.
Recepty, RS ovládám dobře, pluguny neovládám všechny na 100% ale to se dá doučit. Hodně zkušeností mam s Residence.
MC hraju od verze 1.5_1a mám přehled co herní svět nabízí. Na serveru hraju od verze 1.8. Premium účet bohužel nevlastním.
Ve hře jsem denně kolem 2-3 hodin, někdy i dýl. K zaskočení jsem i na skypu pod nickem a.r.k.u.s

Rád bych touto cestou poděkoval a pomohl serveru a komunitě.
S pravidly jsem nikdy problémy neměl, kromě ničení mého majetku a aokolí, pročež se u mě vyvinul odpor ke grieferům.

Cadrim
15.03.2012, 19:29
Ahoj, volám sa Peter. Chcel by som sa hlásiť o miesto Eventera. Na serveri hrám pod menom Cadrim. Mám 23 rokov. MC hrám asi 7 mesiacov a na tomto serveri asi 2 mesiace. V hre som denne 2-6 hodín. Prémium účet nemám. Chcel by som vybudovať veľké bludisko s pascami ako súťaž pre hráčov buď po týmoch alebo ako jednotlivci a komu by sa to podarilo prekonať získal by na konci nejakú odmenu, alebo nejaký ako hrad hrôzy tiež s rôznymi pasťami ale aj s tým že by sa tam mohlo konať niečo ako dobývanie hradu obranci a útočníci a ktorý vyhrajú tiež dostanú odmenu. No a teraz trochu o mne. Pokiaľ chcem som dosť kamarádsky a som večný humorista a optimista. Rád vtipkujem niekedy aj na druhých ľuďoch ale samozrejme iba pokiaľ im to nevadí a keď si niekto urobí srandu zo mňa tak sa na tom iba zasmejem. Asi toľko o mne. :)

Trinity
16.03.2012, 14:39
Vek: 21
Nick: Trinity

Hru Minecraft hrám prakticky od vzniku. Na hre som CCA 3 hodiny denne. Som vlastníkom dvoch serverov na Minecraft 1 server na World of Warcraft a 9 serverov na hru Metin2. Mám vyštudovanú Strednú priemyselnú školu stavebnú s výnimočne dobrými výsledkami a vysokú elektrotechnickú školy so zameraním na programovanie. Mám veľmi dobré znalosti s programami Sun Virtual Box, Mysquel, dobré znalosti s C a C++, a mnoho ďalších. Mám na pláne vytvoriť mnoho vychytávok, ako sú napríklad môj vlastný nápad: tvz. Živý Ekvivalizér. Vznášajúca farma, Nedobytný hrad ale aj mnoho moderných budov s rôznymi vychytávkami. Na vašom serveri nemám VIP účet. Avšak server na hru World of Warcraft som musel zrušiť pretože tam bola príliš veľká návštevnosť CCA denne 2500 ľudí a neutiahol mi to počítač. Ovládam programovanie vo virtuálnej sieti. Mám mnoho nápadov ktoré využívam na svojich serveroch a mohol by som ich využiť aj vo vašich. Hráči, ktorí hrali na mojich serveroch to pochvalovali. Avšak jeden server už nefunguje, pretože mám slabé počítače. Myslím že by som mohol dosť pomôcť.

Ďakujem za vypočutie Trinity.

dada93
16.03.2012, 19:07
Ahoj ,chtěl bych požadat o post Moderátora.

-Jméno : David (dada93)

-Věk : 19 let

-Od kdy hraju Minecraft : Minecraft hraju asi rok .Asi od ledna tohodle roku na servru Nemesis

-Jak často jsem ve hře : Denně 5-8 hodin o vikendech cely den

-Jestli jsem vlastnikem premium účtu : Bohužel ne ale do budoucna planuji zakoupit premium učet

-Jestli mam zkušenosti s pluginamy : Mam , kdybych z nejakym nemnel rad se doučim

-Něco o mně : Jsem ze středočeského kraje . Rad se zapojim na rozvoji Projektu Nemesis.

Děkuji za přectení a připadne vybraní .
S pozdravem David (dada93)

eagle
17.03.2012, 17:03
CC,je mi 15let a ve hře vystupuji pod ménem eagle
momentálně nemám internet ale brzo zas bude ve hře trávim 1-6hodin a aktivní budu alespoň 3x týdně. Na tomhle servru hraju asi půl měsíce ale mám dobrou znalost commandů k plug-inům.
Recepty zvádám ale občas usím mrkout na net. Prémium nemam. Mám slušnou znalost počítačové technologie takže kdyby někdo měl na servru třeba outofmemory tak mu můžu poradit a doporučit nějeké zlepšováky:stastny:. doufám že mně zvolíte.

Riddick
18.03.2012, 18:34
Zdravím
Môj nick vo hre je Riddick mám 16 rokov som zo Slovenska/Trnava
Minecraft hrávam od verzie 1.6 cez leto som to zanedbal ale opäť som aktívny
Pri minecrafte strávim asi 2-3 hodiny denne
Mám vlastný účet + skin =)
Mám skúsenosti s pluginmi aj s adminovaním bol som admin na viacerých serveroch funkcia GH/Moderátor
Minecraft ma baví lebo je to hra neobmedzených možností.hrávam aktívne football a rád by som pomáhal hráčom na tomto servery prito grieferom ak by nevedeli vytvoriť rezidencia a podobne...

snajcek
21.03.2012, 10:06
Zdravím, jmenuji se snajcek je mi 18 a měl bych zájem o post moderátora.

Hraju na vašem serveru cca 6 měsíců.

Mám velké zkušenosti se stavěním měst, se správou residencí viz. Block City (stále se pokračuje v rozšiřování)

Hraju jak jen se dá ve dne v noci.

Vlastním original účet MC.

Děkuji za zvažení mé žádosti.

Pofan
23.03.2012, 13:57
ahoj som hrac Pofan, mam coskoro 15 rokov, minecraft hram ani nie pol roka ale je to dobra hra plna kreativity, mam uz dost skusenosti, nemam premium clenstvo ani neplanujem, plugingy neviem vyrabat ale to sa da naucit, pouzivat ich viem :D. recepty poznam dobre a hracom rad pomozem ci zacinajucim ci pokrocilym (bandu spoluziakov uz len treba daco naucit :D) a taktiez s RS obvodmi sa hram najradsej :)
a u mna hladajte napady a navrhy tych mam plnu hlavu :)

Kopiis
23.03.2012, 14:16
Ahoj..Chtěl bych se přihlásit na funkci moderátor.
Je mi 22 let.Jmenuji se Jakub ve hře pod nickem Kopiis.
Minecraft hraji asi rok.Ve hře sem alespoň 2 hodiny denně když je čas..Někdy se neukážu kuli škole a práci.
Vlastníkem Premium účtu nejsem ,ale hodlám si ho zakoupit když bude opravdu potřeba.
S pluginy pokud je znám zkušenosti mám.Jsem OP na jednom serveru ,ale není to ono... je to server pro pár lidí z jednoho webu..(nebudu uvádět,když bude nutno tak leda mailem)Proto se hlásím na váš server.

Jsem normální kluk který studuje vysokou školu se jménem ČVÚT.Vydělávám si u táty v práci když je potřeba.
Rád hraji minecraft ve volném čase a proto se hlasím na post moderátora.Na serveru nehraji 3 týdny ale jen 2.Avšak s žádným moderátorem (OP) nemám zkušenosti .Žádný po dobu co hraji na serveru nezasáhl ani neporadil.Maximálně mám zkušenost s Hakunamatatu (nevím přesné jméno) ten mi daroval parcelu.Všiml jsem si že na serveru radí skoro jen hráči a proto je tu další důvod proč se stát moderátorem.Myslím si že váš server je jeden z nejlepších a nejnavštěvovanějších. Děkuji za vyčerpávájící přečtení mé žádosti.Zatím se s vámi loučím.
EDIT: Ovládám RS obvody.
Jakub K. Alias Kopiis

Qentus
27.03.2012, 18:36
Nábor uzavřen. Vybraní lidé budou kontaktováni